Maliye hazinesine ait taşınmazlar özelleştirilecek

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Maliye hazinesine ait bazı taşınmazların özelleştirilmesini kararlaştırdı. Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.      

Haberler 14.12.2010 - 10:09

Karara göre, Manisa'nın Akhisar ilçesi Atatürk Mahallesi 444 ada 1 ve 19 numaralı parseller ile 424 ada, 55 numaralı parselin yanında yer alan ve bütünleşik olarak düşünülmesi gereken mülkiyeti Maliye hazinesine ait Manisa'nın Akhisar ilçesi Atatürk Mahallesi 444 ada, 2-23 numaralı parsellerde bulunan taşınmazlar satış yöntemiyle özelleştirilecek ve satış varlık satışı suretiyle gerçekleştirilecek.        

Özelleştirme işlemleri tamamlanıncaya kadar söz konusu taşınmazların her türlü bakım, onarım ve işletilmesi ile bu taşınmazlardan doğan her türlü yükümlülükler ve işletilmelerinden elde edilecek gelirler Maliye hazinesine bırakılacak.        

Bu kararın uygulanması ile ilgili hususlar gerek görülmesi halinde Maliye Bakanlığı ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arasında yapılacak protokol/protokollerle belirlenecek.        

Özelleştirme işlemleri 2 yıl içinde tamamlanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız