Rus havayolu şirketi Türkiye'ye ek seferlere başlıyor

Rossiya havayolu şirketinin yoğun talep nedeniyle, önümüzdeki ay St. Petersburg’tan İstanbul ve Antalya’ya düzenli seferlere başlayacağı bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.02.2017 - 17:12 Son Güncelleme : 20.02.2017 - 17:15

Rusya’nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot’un alt markası Rossiya havayolu şirketinin, 27 Mart itibarıyla St. Petersburg şehrinden pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri İstanbul’a düzenli seferlere başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, 27 Nisan itibarıyla da Antalya’ya salı, perşembe ve pazar günleri düzenli seferlere başlanacağına yer verilirken, söz konusu uçuşlara yönelik öncü verilere göre özellikle turistler ve iş adamları nezdinde Türkiye seferlerine yoğun talep olduğu kaydedildi.  

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, bir süre önce yaptığı açıklamada, erken rezervasyon verilerine göre Türkiye'nin bu yaz Rus turistlerinin gözündeki popülaritesinin rekor seviyelere ulaştığını açıklamıştı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız