Günlük burç yorumlar - 7 Ocak 2021 

Astrolog Murat İpek'ten 7 Ocak 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Haberler 07.01.2021 - 09:30

  • 1

    Ay, Mars’la kavga ederken, Güneş darbuka çalıyor.

    Bugün biraz sabırlı olmaya ihtiyacımız olabilir. “Sabrın sonu selamettir.” atasözü bugün için söylenmiş.  Dingin duran kazanır.

    (MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

  • 2

    KOÇ

    “Perşembe perişanlık!” diye boşuna söylememişler. Para işleri, aldı verdi hesapları, bütçeyi denkleştirmek için yapılan çalışmalar bugünün sevimsiz konuları içinde olabilir. Siz en iyisi sağınıza solunuza elleşmeden “Hıı hıı, tabi tabi” diyerek günü geçirin.

  • 3

    BOĞA

    Derin soluklar alıp “Ya haaaavle...” diyebileceğiniz bir günden geçecek olabilirsiniz. Sağlık konularında ve günlük koşturmanızda her şey çok üstünüze geliyormuş gibi olabilir. Muhatap olduğunuz kişiler ile ilgili olabildiğince yapıcı olmaya bakın, kazanan siz olursunuz.

  • 4

    İKİZLER

    Hayaller Paris, gerçekler Pendik. Hadi bakalım kolları sıvayıp çalışacağınız bir gün. Üstelik kendinizi biraz baskılanmış halsiz hissetmenizde cabası. O nedenle Venüs ablanın sizi gözettiğini düşünerek bir moral bitiriverin işlerinizi

  • 5

    YENGEÇ

    Sevgili yengeçler bilirim hassas ve duyarlı insanlarsınız ve sevdiklerini korur, gözetirsiniz. Ve fakat bugün yeni bir kalp çarpıntısı duygusal geçişler için pek sevimli bir gün değil. Kırgınlıklara açık bir durumda olabilirsiniz. Üzmeyin kendinizi.

  • 6

    ASLAN

    Bugün evet kabul edelim ki zor bir gün, ama aynı zamanda değil de. O zarif kırılgan Ay, cebinde aküyle dolanan, tuttuğunu çarpan Uranüs karşısında ne yapsın? O nedenle bugün geçin ayna karşısına saçınızı tarayın

  • 7

    BAŞAK

    Bugün özellikle sağlığınıza dikkat etmeniz iyi olur işin içinde sinirli bir elinin ayarı olmayan bir Mars var ve zamanın efendisi Satürn komutanla dalaşmakta. Eh, Satürn de sağlık evinizde. Temkinli olun yeter.

  • 8

    TERAZİ

    Bugün özellikle öyle manasız, boş lafları çekecek ne gücünüz ne de dermanınız var. Karşınıza geçip de ipe sapa gelmez laf edenlerden uzak durun. Ruhunuzu bugün koruyun. 

  • 9

    AKREP

    Siz kaçsanız da, saklansanız da tatsız konuşmalar yine de sizi buluyor değil mi? Özellikle aileden arkadaşlardan abuk sabuk şeyler duymanız şahit olmanız mümkün. Ama Mars dolaylı Venüs direk para evinden yardım edecek.

  • 10

    YAY

    Hizmet alıp verdiğiniz insanlarla ucundan bir sürtüşme yaşamanız olası, tabi bu işin ucu yine maddi konulara dokunacak. O nedenle bırakın karşınızdaki çok bilmişler önce eteklerindeki taşları döksün.

  • 11

    OĞLAK

    Size bugün perde arkasından bir yardım eli uzanabilir ve özel hayatınızdan veya gizli saklı bir yerden olumlu bir güç alacaksınız gibi görüyor. O nedenle elinizi masaya sertçe vurup konuşmalar yapabilirsiniz.

  • 12

    KOVA

    Artık kariyer iş ve aileniz konularında ciddi ciddi düşünmenin zamanı geldi sanırım. Satürn Kova da ki ilk golünü atmaya başlayabilir bugün ve yarın. Sıkı durun ve hemen karşı çıkmayın dinleyin.

  • 13

    BALIK

    Bugün kardeşler, arkadaşlar ve komşu gibi yakınınızdaki insanlarla bir arada olmak için iyi bir zaman değil. Size her söyledikleri her akıl yürütmeleri çok fazla gelebilir. O nedenle olabildiğince az muhatap olmanızda fayda var

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız