Günlük burç yorumları (23 Nisan 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 23 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 23.04.2024 - 00:13 Son Güncelleme : 25.04.2024 - 09:56

  • 1

    Sevgili astroloji severler yeni bir günden hepinize merhabalar, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. 

    Güne Ay Terazi burcundayken başlayıp, gün batımından hemen önce Akrep burcuna geçişini deneyimleyeceğiz. Sabah saatlerinde Ay, Venüs ile karşıtlık pozisyonda olacak. Kadınlar ile ilgili konuların gündeme gelişini bir süre daha gözlemlemeye devam edeceğiz. Dolunay öncesinde ilişkiler açısında gergin bir gün geçirilebilir.
  • 2

    KOÇ

    Sevgili Koç, bugün partneriniz ve ortaklarınız ile maddi değerler, kaygılar üzerine görüşecek, konuşacaksınız. Ilişkilerinizde ani gerilimler meydana gelebilir. Duygusal açıdan bir başkasıyla hareket etme düşüncesi sizi zorluyor olabilir. 

  • 3

    BOĞA

    Sevgili Boğa, bugün sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Iş hayatınızdaki sorumluluklarınız, işinizi yetiştirme çabanız yüzünden bugün çalışmak durumunda kalabilirsiniz.

  • 4

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, bugün çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili sizi üzebilecek konular gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmeye çalışırken, arkadaşlarınız ve partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. İşinizle ilgili konular gündeminizde olacak. 

  • 5

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeç, bugün aile ve ev yaşamınızla ilgili meseleler gündeminizde olacak. Kariyeriniz için ayırdığınız zaman aile bireyleriniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Ailedeki kadın figürler ile bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

  • 6

    ASLAN

    Sevgili Aslan, bugün yakın çevrenizdeki insanlar ile ilgileneceksiniz. Çok fazla konuşmanız anlatmanız gereken konular gündeminizde olabilir. Akrabalar ve kardeşler konusunda gerilimlere neden olabiliecek tartışmaların içinde bulabilirsiniz kendinizi.

  • 7

    BAŞAK

    Sevgili Başak, bugün maddi kaynaklar konusunda bazı kayıplar yaşanabilir veya harcamalarınız abartılı olabilir.

  • 8

    TERAZİ

    Sevgili Terazi, bugün ilişkiler ve duygularınız konusunda daha açık olmanız beklenebilir. Partnerinizle ilgili konular, ilişkinize dair meseleler daha fazla gündeminizde olacak.

  • 9

    AKREP

    Sevgili Akrep, daha çok kendi dünyanıza odaklanmak isteyebilir ve sorumluluklarınızdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kariyer ve ortaklıklar konusu bir süre size gerilim yaşatabilir.

  • 10

    YAY

    Sevgili Yay, bugün dışarıya çıkmak, çocuğunuzla ilgili konularla ilgilenmeniz veya partnerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal açıdan anlaşamadığınız veya anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz.

  • 11

    OĞLAK

    Sevgili Oğlak, bugün kariyer ve iş hayatınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Ev ve iş konusunda yaşadığınız ikilikler sizi yormaya başlayabilir. Bugünlerde fazla mesai yapmanız gereken konular olabilir.

  • 12

    KOVA

    Sevgili Kova, bugün özgürleşmek, bağımlılıklardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde kariyeriniz ve geleceğiniz ile ilgli kendinizi karamsar hissedebilirsiniz.

  • 13

    BALIK

    Sevgili Balık, bugün harcamalar, yatırımlar, sigortalar konusu gündeminizde olacak. Maddi kaynakları nasıl yöneteceğiniz konusunda farklı fikirler almak ve fikir değişikliklerine gitmek gerebilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız