Merkür retrosu ne zaman başlayacak, etkisi ne kadar sürecek? Merkür retrosunun burçlara etkisi

2022 yılının son Merkür retrosu için geri sayım sürüyor. Astroloji tutkunlarının yakından takip ettiği Merkür retrosu, her yıl belirli dönemlerde gerçekleşiyor ve burçlar üzerinde çeşitli etkiler gösteriyor. Merkür gerilemesi aşk hayatınızı, arkadaşlıklarınızı ve daha fazlasını etkileyebilir. Merkür her geri gittiğinde, gezegen farklı bir burçla senkronize olur ve bu nedenle belirli bir titreşim yaratır. Peki, Merkür retrosu ne zaman başlayacak, etkisi ne kadar sürecek? Merkür retrosunun burçlara etkisi

Haberler 28.12.2022 - 12:10

  • 1
    Yılda üç kez, Merkür gezegeni gökyüzünde geriye doğru hareket ediyor. 2022 yılının son ve üçüncü Merkür retrosu 29 Aralık'ta başlayıp 20 Ocak 2023 tarihinde tamamlanacak. Atlanta'da sertifikalı bir astrolog olan Donna Page, bu sefer Merkür 29 Aralık 2022'de Oğlak burcunda geri gidiyor ve bunun ilişkilerinizi biraz etkileyeceğini söylüyor.
  • 2
    Retro dönemlerini, Merkür'ün görünürde geri hareket halinde olduğu veya basitçe "Merkür geri hareketinde" olduğu zamanlar olarak adlandırırız. Astrolojiyle uğraşanlar için, özellikle bu zamanlar geleneksel olarak kafa karışıklığı, gecikme ve hüsranla ilişkilendirilir.
  • 3

    RETRO HAREKET NEDİR? 

    Astronomide geriye dönük hareket, genel olarak, bir nesnenin birincil, yani merkezi nesnenin dönüşünün tersi yöndeki yörüngesel veya dönme hareketidir.  Geriye dönük hareketin astronomik açıklaması, güneş sistemimizdeki gezegenlerin Güneş etrafında farklı mesafelerde ve hızlarda döndüğünü anlamakla başlar. Bazen (bizim açımızdan) bir gezegen aniden yön değiştirmiş ve gökyüzünde ters yönde hareket etmeye başlamış gibi görünebilir. Bu, elbette, Dünya'nın gezegenin konumuna göre konumundan kaynaklanan bir yanılsamadır, çünkü yörüngedeki bir gezegen her zaman belirli bir yönde hareket eder ve rotasını aniden tersine çeviremez.
  • 4

    BURÇLARA ETKİSİ NEDİR?

    Astrolog Murat İpek Merkür'ün gerilemesinin burçlara etkisini değerlendirdi.

    KOÇ

    Merkür retrosu sizin kariyer, iş, ebeveynler, meslek gibi konuları içeren alanınızda başlıyor; o nedenle özellikle bağlantılı olan çalışma arkadaşları ve para konusunda çok daha temkinli olmanızda fayda var.

    BOĞA

    Merkür retrosu sizin dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran başlıklarda çok daha dikkatli olmanızı söylemekte.

    İKİZLER

    Konuşkan İkizler, Merkür retrosu başkalarının parası, miraslar, nafaka, sigorta, cinsellik, eşin parası, yeniden doğum, ameliyatlar, rüyalar, sigortalar, resmi işler gibi konuları anlatan alanınızda gerçekleşecek.

    TÜM BURÇLARIN YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız