Havalimanındaki çiftten 24 saattir haber alınamıyor

Brüksel'i dün vuran terör saldırıları her terör saldırısında olduğu gibi geride parçalanan aileler ve yarım kalan umutlar bıraktı. Ancak bir ailenin umutla bekleyişi hala sürüyor. Saldırının gerçekleştiği esnada havalimanında olan ABD'li çift 24 saattir kayıp olsa da henüz öldüklerine dair bir iz bulunmuyor.

Haberler ntv.com.tr 23.03.2016 - 16:03 Son Güncelleme : 23.03.2016 - 16:21

  • 1
    Brüksel'i dün vuran terör saldırıları her terör saldırısında olduğu gibi geride parçalanan aileler ve yarım kalan umutlar bıraktı. Ancak bir ailenin umutla bekleyişi hala sürüyor. Saldırının gerçekleştiği esnada havalimanında olan ABD'li çift 24 saattir kayıp olsa da henüz öldüklerine dair bir iz bulunmuyor.
  • 2
    Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Zaventem Havalimanı'ndaki terör saldırısı yaşanmadan hemen önce annesini havalimanına bırakmak için bölgede olan Stephanie Shults ve kocasından 24 saattir haber alınamıyor.
  • 3
    Stephanie Shults'un annesi olaydan yara almadan kurtulan şanslı isimlerden biri. Anne, kızı ve damadından ayrıldıktan sonra güvenlik kontrolünden geçtiğini ve onlardan bir daha irtibata geçemediğini belirtiyor.
  • 4
    Annesini uğurlamak için havalimanında bulunan 29 yaşındaki Stephanie ve 30 yaşındaki kocası, 2014 yılında Mars şirketinin Brüksel'deki ofisinde çalışmak için kente yerleşmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız