İngiliz gazeteleri seçim için ikiye bölündü: AB'den çıkış için Boris, Avrupa için Corbyn

İngiltere bugün sandık başında. Gazeteler açık açık hangi partiyi neden desteklediklerini anlatan manşetlerle çıktı. Avrupa Birliği'nden çıkış (Brexit) için ikiye bölünen ülkede gazete manşetleri de bu çatlağı ortaya koyuyor.

Haberler 12.12.2019 - 11:43 Son Güncelleme : 12.12.2019 - 12:27

  • 1

    MANŞETLERDEN SANDIK ÇAĞRISI

    Son anketlere göre AB'den hızla çıkışı vaat eden Başbakan Boris Johnson’ın Muhafazakar Partisi, parlamentoda 38 sandalye fazlalıkla çoğunluğa sahip olacak. Muhafazakar Parti 344, İşçi Partisi ise yaklaşık 221 sandalyeye sahip olabilir. Daily Telegraph gazetesi manşetinde İşçi Partisi lideri Jeremy Corby'in mülteci politikasını manşete çekti.
  • 2

    DAİLY MAİL BAŞYAZI İLE 'BORİS' DEDİ

    Çok satan gazetelerden Daily Mail de Başbakan Boris'i neden desteklediğini anlatarak herkesi oy vermeye davet etti.
  • 3

    "OYLAR MUHAFAZAKAR PARTİYE"

    Daily Express: "Brexit ve Britanya ellerinizin altında" manşetiyle Boris'i destekliyor.
  • 4

    MİRROR: BUNLAR İÇİN İŞÇİ PARTİSİ

    Etkili tabloid gazetelerden Daily Mirror ise İşçi Partisi'ni destekliyor. Boris'in 40 Yalanı'nın ortaya koyan Mirror, "Bunlar İçin İşçi Partisi" diyor...
  • 5

    "CORBYN KAZANIRSA KARANLIKTAYIZ"

    The Sun'ın İskoç baskısında ise "Eğer bugün Corbyn kazanırsa ülkeyi son terk eden ışıkları kapatıp mumu üflesin" diyerek İşçi Partisi'nin ülkeyi karanlığa sürükleyeceğini anlatıyor.
  • 6

    THE SUN: BRİTANYA İÇİN BORİS

    En çok satan tabloid gazete The Sun bu seçimde de Muhafazakar Parti'yi (TORY) destekleyen manşetiyle çıktı. Britanya'nın geleceği ve Avrupa'dan kesin olarak çıkış (Brexit) için Boris Johnson'ı destekliyor. Gazetenin başyazısında muhalefet lideri Corbyn yerden yere vuruluyor.
  • 7

    "BORİS'SİZ BİR ÜLKE İÇİN SANDIĞA"

    İskoçya'nın neşeli bulvar gazetesi Daily record ise "Boris'siz bir İskoçya" çağrısı ile İşçi Partisi'ne desteğini ortaya koydu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız