Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ford Otosan Yeniköy Fabrikasının açılışı ile Transit Courier modelinin banttan iniş törenine katılarak konuşma yaptı.

Haberler 22.05.2014 - 18:40

  • 1

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası'nın açılış ve Transit Courier modelinin hattan iniş törenine katıldı.
  • 2

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Ford Motor Company Yönetim Kurulu Başkanı William Clay Ford, Ford Otosan Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç da hazır bulundu.
  • 3

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Erdoğan burada yaptığı konuşmada yerli otomobil konusundaki istediği yineledi ve "Yerli otomobil markası geliştirmemiz konusunda bir teklifim, hatta ısrarım var" dedi.
  • 4

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Erdoğan, "Yerli otomobil markası konusunda ortaya tabii bazı itirazlar konuluyor, eksikler bahsediliyor. Ama artık bunları birer birer ortadan kaldırmak suretiyle bu işin altyapısını kuruyoruz. Çünkü biz Türkiye'nin teknolojiyi sadece kullanan, üreten değil, aynı zamanda tasarlayan ülkeler arasına girmesini istiyoruz. Biz Türk zekasına, Türk iş gücüne artık inanıyoruz. Tasarımcısına inanıyoruz, bu noktadaki mühendislerimize inanıyoruz ve bu işi başarma noktasında dünyayla yapacağımız işbirliğiyle bu işin kesinlikle bu ülkede adımının atılacağına ve netice alabileceğimize inanıyoruz" diye konuştu.HABERE GİT
  • 5

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Ford Otosan Yeniköy Fabrikası'nda görev yapacak mühendis, teknisyen ve işçilere başarılar dileyen Erdoğan, başta Koç ailesi olmak üzere, Ford yöneticilerine teşekkür etti.
  • 6

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Günün anısına Başbakan Erdoğan'a, Ford Transit Courier marka aracın bir maketi hediye edildi. Daha sonra Başbakan Erdoğan, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile diğer yetkililer açılış kurdelesini kesti.
  • 7

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Erdoğan, açılış kurdelesini keserken, "Ford Otosan'ın Courier marka bu güzel otomobilini inşallah sadece dünyanın değil ülkemizin de hizmetine alıyoruz. Tüm emeği geçenleri tekrar kutluyoruz. Hayırlı olsun diyoruz, ya Allah bismillah" dedi. Ardından Ford Transit Courier aracının hattan inişi gerçekleştirildi.
  • 8

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Başbakan Erdoğan önde otururken, Ford Motor Company Yönetim Kurulu Başkanı William Clay Ford aracı kullandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç da arka koltukta yer aldı.
  • 9

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Erdoğan, araçla yaptığı gezi sonrasında üzerinde fabrika çalışanlarının imzalarının bulunduğu Ford Transit Courier araçlardan birine Rahmi Koç ile imza atarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.
  • 10

    Erdoğan Ford'un açılışına katıldı

    Açılışı yapılan fabrika ve çevresinde tören öncesi geniş güvenlik önlemi alındığı görüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız