Gülse Birsel: Son anda kaptım ve gidiyorum

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl altıncı kez düzenlenen “GQ Türkiye Men Of The Year” (Yılın erkekleri) ödül töreninde Yılın Kadılı ödülü Gülse Birsel'in oldu. Birsel yaptığı konuşmada, "Bu ödül için son birkaç yılımdı. Son anda kaptım ve gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberler ntv.com.tr 16.02.2018 - 13:41

  • 1
    “GQ Türkiye Men Of The Year” dün akşam Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Ödül töreninde Yılın Kadını Ödülü Türkiye’nin en esprili, yaratıcı zekaya sahip kadınlarından biri olan ve imza attığı her işte başarı gösteren Gülse Birsel’in oldu.
  • 2
    46 yaşındaki Birsel, Yılın Kadını ödülünü Aile Arasında filminin yönetmeni Ozan Açıktan’dan teslim aldı.
  • 3
    Birsel yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: "Sabahtan beri süsleniyorum. Öteki yıllarda Yılın Kadını ödülünü alanlara baktım, şu ana kadar Beren Saat, Serenay Sarıkaya, Cansu Dere bu sene ben... Yani bilemiyorum..."
  • 4
    "Bu gece kadın hareketi açısından çok önemli bir gece yaşıyoruz, bu bir devrim. Sonunda kazandık. Bu gece erkeklerin artık kendilerini güldüren kadınları beğendiklerinin işareti. Gerçekten önemli bir ödül, GQ'ya çok teşekkür ederim."
  • 5
    "Evde çok ödül var; oyuncu, senaryo falan ama onları ben gelecekte de alırım. 10 yıl sonra 20 yıl sonra da alırım. Bu ödül için son birkaç yılımdı. Son anda kaptım ve gidiyorum. Çok teşekkür ediyorum herkese sağ olun."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız