Margot Robbie yeni Ocean's Eleven filminde rol alacak

Brad Pitt ve George Clooney gibi ünlü isimlerin başrolünde yer aldığı Ocean’s Eleven serisi yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Warner Bros.’un yapımcılığını üstleneceği filmin başrolünde Avusturalyalı oyuncu Margot Robbie oynayacak.

Haberler ntv.com.tr 22.05.2022 - 11:18 Son Güncelleme : 22.05.2022 - 11:37

  • 1
    2000’li yıllara damgasını vuran ünlü Ocean’s serisi yeniden beyaz perdeye taşınıyor.
  • 2

    SERİNİN YENİ BAŞROLÜ OLDU

    Suicide Squad, Ben Tonya ve Bir Zamanlar... Hollywood’ta gibi yapımlarda rol alan Avusturalyalı oyuncu Margot Robbie, çekilecek olan yeni Ocean’s Eleven filminde başrolde yer alacak.
  • 3

    YÖNETMENLE YENİDEN BİR ARAYA GELECEK

    31 yaşındaki oyuncunun 2019 yılında rol aldığı Bombshell filminin yönetmenliğini yapan Jay Roach, yeni Ocean’s Eleven filminin yönetmen koltuğunda oturacak.

  • 4

    60'LI YILLARDA GEÇECEK

    Carrie Solomon’un senaristliğini yapacağı film hakkında çok fazla bilgi paylaşılmasa da hikayenin 1960’lı yıllarda Avrupa’da geçeceği konuşuluyor. Film çekimlerinin 2023 yılının bahar aylarında başlaması bekleniyor.

  • 5

    3 FİLM ÇEKİLDİ

    Steven Soderbergh’in yönetmenliğini yaptığı ünlü soygun filmini, Ocean’s Twelve (12) ve Ocean’s Thirteen (13) gibi devam filmleri takip etmişti
  • 6

    YILDIZ KADRO

    Ocean's serisi Julia Roberts, Brad Pitt, George Clooney ve Matt Damon gibi isimlerin yer aldığı yıldız kadrosuyla soygun filmleri arasında bir kült haline geldi.

  • 7

    KADINLAR BAŞROLDE

    2018 yılında ise kadın oyuncuların hakim olduğu Ocean’s Eight (8) filmi gelmişti. Filmin başrolünde Sandra Bullock, Cate Blanchett ve Rihanna gibi isimler yer almıştı.

  • 8

    BARBİE'Yİ CANLANDIRACAK

    Oyuncunun ünlü Barbie bebeğini canlandırdığı filmden ilk kare yakın zamanda yayınlandı. Greta Gerwig’in yönetmenliğini üstlendiği Barbie adını taşıyan filmden ilk karede Robbie, Chevrolet Corvette marka pembe klasik otomobilde görülüyor.

    Filmde, Barbie ülkesinde yaşayan bir Barbie bebek, yeterince mükemmel olmadığı için oradan kovulur ve gerçek hayatta maceralar yaşar. Filmin çekileceğini 2020’de duyuran Robbie, seyircilerine “filmin farklı olacağı” sözü vermişti.  

  • 9

    KARAYİP KORSANLARI'NA KATILIYOR

    Şu sıralar Amber Heard ile devam eden karalama davası nedeniyle kariyerinde zor günler yaşayan Johnny Depp'in Karayip Korsanları serisindeki kaderi belli olmuştu. Filmin yapımcısı Kaptan Sparrow karakterini canlandıran oyuncunun seriye devam etmesinin pek mümkün olmadığını belirtirken Margot Robbie’nin seriye katılabileceğinin sinyallerini vermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız