Sena Şener, İsviçreli grup Kadebostany ile ortak çalışma yaptı

Ülkemizde de çok sevilen İsviçreli grup Kadebostany, yepyeni teklisi ‘Two Lovebirds in a Cage'de son dönemin en önemli kadın yorumcularından Sena Şener ile güçlerini birleştirdi. 

Haberler ntv.com.tr 10.05.2022 - 13:46 Son Güncelleme : 10.05.2022 - 13:51

  • 1

    Her biri dünya çapında ses getiren şarkılara imza atan ve muhteşem kadın vokalistlerle çalışan Kadebostany bu kez, yeni projeleriyle gündemde kalan Sena Şener’le müthiş bir ortaklığa imza atıyor.

    ‘Two Lovebirds in a Cage', 70'lerin ses estetiğinin hassas elektronik prodüksiyonlarla ustaca bir karışımı olarak dikkat çekiyor. Şarkıları, yorumu ve tarzıyla kendi dinleyici kitlesini çok genç yaşta yaratmayı başaran Sena Şener, yeni kuşağın en heyecan verici isimlerinden biri olmayı sürdürüyor.

  • 2

    Sena Şener'in ender ve güçlü sesi, türleri başarıyla harmanlayan yapımcı/besteci Guillaume de Kadebostany soundu bu beklenmedik ve heyecan verici işbirliğinde buluşuyor. Şarkının dünya çapında hit olması bekleniyor.

    Guillaume de Kadebostany, "Nisan 2019'da Türkiye turu yapıyorduk ve Eskişehir'de Eskifest'te konserimiz vardı. Sena’da bu festivalde çalıyordu. Onu tanımıyordum ama şovunu gördüm ve dikkatimi çekti, çok özel ve eşsiz bir sesi olduğunu, sahnede harika bir duruşu olduğunu düşündüm. Bundan birkaç hafta sonra, yeni şarkılar üzerinde çalışıyordum ve bir şarkı üzerinde işbirliği yapıp yapmayacağını konuşmak için onunla iletişime geçmeye karar verdim. Bu konuda hevesliydi ve sonrasında “Two Lovebirds in a Cage”i kaydettik" ifadelerini kullandı.

    Şarkı 13 Mayıs'ta yayınlanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız