Idris Elba: Ünlü olmadan önce uyuşturucu satıyordum

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Idris Elba, şöhret basamaklarını tırmanmadan önce esrar sattığını açıkladı. 

Haberler 10.04.2022 - 09:46 Son Güncelleme : 10.04.2022 - 10:19

  • 1

    Britanyalı aktör Idris Elba şöhret basamaklarını tırmanmadan önce esrar sattığını açıkladı. 

    SiriusXM'e verdiği röportaj sırasında ünlü olmadan önce hangi işlerde çalıştığı sorulduğunda 49 yaşındaki aktör, "Pek çok şey yaptım, bazılarıyla gurur duymuyorum. Ot satıyordum. Bunu programda söyleyebilir miyim?" dedi. 

  • 2

    Independent'in haberine göre, ABD'de New York dahil pek çok eyalette esrar satışının yasal olması nedeniyle aktöre konuşmaya devam edebileceği söylendi. Elba, masraflarını karşılamak için az miktarda esrar sattığını dile getirdi. 

    Aktör, New York'taki komedi kulübü Carolines'te güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirterek devam etti. 

  • 3

    "DAVE CHAPPELLE BENDEN UYUŞTURUCU ALIRDI"

    Marvel Sinematik Evreni'nde Heimdall karakterini canlandıran oyuncu, "Dave Chappelle beni hatırlar çünkü benden ot alırdı" dedi. 

    Amerikalı komedyen Chappelle, Elba'dan esrar aldığını Mayıs 2021'de açıklamıştı. The Joe Rogan Experience adlı podcast programına katılan komedyen, "Ünlü aktör Idris Elba eskiden Carolines'te güvenlik görevlisiydi. Ondan ot alırdım" demişti. 

  • 4

    Elba röportajın bir başka yerinde HBO'da yayımlanan The Wire'ın kalıcı bir başarı sağladığını ve bunun da kariyerini olumlu biçimde etkilediğini söyledi. 2002'de yayın hayatına başlayan The Wire'da Elba performansıyla dikkat çekmişti. Dizi 2008'de sona ermişti. 

  • 5
    Aktör son filmi Kirpi Sonic 2'de (Sonic The Hedgehog 2) Knuckles karakterini seslendirdi. Jim Carrey, Ben Schwartz ve Colleen O'Shaughnessey'in de yer aldığı film, 8 Nisan'da vizyona girdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız