Kim Kardashian yine Marilyn Monroe'yu taklit etti

Ünlü reality yıldızı ve girişimci Kim Kardashian, 2022 Met Gala kırmızı halısına Marilyn Monroe'nun 1962 yılında giydiği elbiseyi giyerek geceye damga vurmuştu. Monroe'nun ikonik elbisesini giyerek bazı kitlelerden eleştiri alan yıldız, şimdi de oyuncunun Altın Küre Ödülleri'nde giydiği elbiseyi giydi.

Haberler ntv.com.tr 07.05.2022 - 13:59 Son Güncelleme : 07.05.2022 - 14:17

  • 1

    Kim Kardashian, 2022 Met Gala'da Hollywood ikonu Marilyn Monroe'nun 1962 yılında John F. Kennedy'ye 'Happy Birthday Mr. President' şarkısını söylerken giydiği Bob Mackie imzalı elbiseyi giymiş ve saçlarını sarıya boyatmıştı. 

  • 2

    MARILYN TUTKUNU

    Marilyn Monroe tutkusunu bir ileri seviyeye taşıyan Kardashian, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oyuncunun 1962 yılında Altın Küre'de giydiği elbiseyi de giydiğini belirtti.

  • 3

    Met Gala'nın ardından düzenlenen after party'de bu elbiseyi giyen yıldız, Monroe'nun Altın Küre Ödülleri'nde giydiği unutulmaz yeşil elbiseyi giymekten gurur duyduğunu paylaştı. 

  • 4
    Norman Norell imzalı elbiseyi giyen Monroe, o gece 'Henrietta Award For World Film Favorite' ödülünün de sahibi olmuştu.
  • 5

    ÖDÜLÜ DE ALDI

    Monroe'nun o gece sahip olduğu ödüle sahip olan Jeff Leatham, Kardashian'ın görünümünü tamamlamasına yardımcı oldu. Leatham, Kardashian'ın çiçekçisi olarak çalışıyor. 

  • 6

    "BÜYÜK BİR AYRICALIK"

    "Marilyn'i bu şekilde anmak hayatımda yaşadığım en büyük ayrıcalıklardan biri olarak kalacak" diyen 41 yaşındaki yıldız, elbiseyi Julien's Auctions'dan temin etti.

  • 7

    SAÇINI HEDİYE ETTİLER

    2022 Met Gala'da Marilyn Monroe'nun elbisesini giyen yıldıza, Florida'daki The Ripley’s Believe it Or Not! adlı müzenin sahipleri Monroe'nun saçını hediye etti. Müzenin kendisine hediye ettiği saç karşısında şaşkına dönen Kardashian, "Bu benim için gerçekten çok özel. Çok teşekkür ederim. Her akşam bununla uyuyacağım" dedi.

  • 8

    3 HAFTADA 7 KİLO VERDİ

    Kardashian, kıyafeti giyebilmek için 7 kilo verdiğini itiraf etmişti. 3 hafta gibi kısa bir sürede 7 kilo verdiğini söyleyen yıldıza, sosyal medyadan birçok kişi tepki gösterdi. Kardashian, katı bir diyete girdiğini ve üç hafta boyunca 'karbonhidrat ve şeker' yemediğini söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız