Meme kanserine karşı ‘hava atışı’ Sinem Kobal’dan

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü’nün meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için gerçekleştirdiği “Pembe Top Sahada” projesinin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi. Anadolu Efes ve CSKA Moskova arasında oynanan karşılaşmanın pembe top ile yapılan hava atışı oyuncu Sinem Kobal tarafından yapıldı.

Haberler 26.10.2016 - 10:40

  • 1

    Her yıl 1 milyon 400 bin kadına teşhisi konan meme kanseri 8 kadından birinde görülüyor ve binlerce kadın bu hastalık nedeniyle hayatını kaybediyor. Meme kanserinde erken teşhis ise hayat kurtarıyor. Anadolu Sağlık Merkezi’nin Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirdiği Pembe Top Sahada projesinin amacı da meme kanseriyle mücadeleye destek vermek.

  • 2
    Tüm dünyada “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak kutlanan Ekim ayında düzenlenen projenin üçüncü yılında Anadolu Efes Spor Kulübü’nün CSKA Moskova ile oynadığı Euroleague maçı başarılı oyuncu Sinem Kobal’ın pembe topla yapacağı hava atışıyla başladı.
  • 3
    Karşılaşma 25 Ekim tarihinde Abdi İpekçi Arena’da saat 21.00’da gerçekleşti.
  • 4

    SİNEM KOBAL: PROJEDE YER ALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

    Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Sinem Kobal “Farkındalık yaratılmasında benim de bir desteğimin olması çok mutluluk verici. Kadınlar kadar erkeklerin de sesimizi duymasını ve meme kanseriyle mücadeleye destek vermelerini ayrıca önemsiyorum” dedi.

  • 5
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız