Çakallarla Dans'ın Fatma'sı Didem Balçın NTV Radyo'ya konuk oldu

Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu “20 DAKİKA”, oyuncu Didem Balçın’ı konuk etti. Balçın; oyunculuk hayatından, projelerinden ve “DasDas” isimli yeni sanat mekanından bahsetti. Balçın ayrıca Çakallarla Dans 5 filminin çekim ve vizyon tarihleri hakkında konuştu.

Haberler 21.04.2017 - 08:49

  • 1

    “DASDAS; MÜZİĞİ, TİYATROYU VE MUTFAĞI AYNI NOKTADA BULUŞTURAN BİR MEKAN!”

    Didem Balçın; Mert Fırat, Harun Tekin, Koray Candemir ve Muzaffer Yıldırım’la birlikte Ataşehir’de yeni açtıkları “DasDas” isimli yeni sanat mekanıyla ilgili, “DasDas; müziği, tiyatroyu ve mutfağı aynı noktada buluşturan bir mekan aslında. Bu mekanın içinde; tiyatro salonu, atölye, müzik kulübü ve restoran var. Sabah kahvaltıyla başlayıp öğlen yemek yediğin, akşam oyununu seyrettiğin, gece müziğini dinlediğin bir yer” dedi.

  • 2

    "JOSEPH K' ASLINDA BİR SİSTEM ELEŞTİRİSİ!"

    Ünlü oyuncu, Franz Kafka’nın “Dava” isimli kitabından uyarlanan “Joseph K.”nın DasDas’da sahneye konan ilk tiyatro oyunu olduğunu anlatarak dinleyicilerle heyecanını paylaştı. Joseph K. isimli karakterin evine sipariş ettiği yemeği beklerken hiç tanımadığı iki adam tarafından sebepsizce tutuklanmasını konu alan oyun için Balçın, “Oyun bir sistem eleştirisi olarak da gözükebilir” dedi.

  • 3

    HANGİ OYUNLAR SAHNELENECEK?

    DasDas’da haftanın yedi günü müzik, oyun ve söyleşilerin olduğu bir alışkanlık yaratmayı hedeflediklerini anlatan ünlü oyuncu, DasDas Sahne’de “Joseph K”yla birlikte Kayıp El, Alacakaranlık, Bi Parça Plastik isimli oyunların da sahneleneceğini söyledi.

  • 4

    "HAFTANIN YEDİ GÜNÜ MÜZİK, OYUN VE SÖYLEŞİLERİN OLDUĞU BİR ALIŞKANLIK YARATACAĞIZ" 

    Ayrıca, haftanın yedi günü rock, jazz ve bağımsız müziğin önde gelen isimlerinin performans sahnesinde olacağını belirten Balçın, Harun Tekin ve Koray Candemir’in de peformans sergileyeceğinin müjdesini verdi.

  • 5

    "EN KISA GECENİN RÜYASI' MODA SAHNESİ'NİN ŞU ANDAKİ EN KALABALIK OYUNU"

    Ünlü oyuncu, DasDas Sahne dışında Moda Sahnesi’nde oynadığı “En Kısa Gecenin Rüyası” isimli tiyatro oyununun iki sezondur devam ettiğini ve Moda Sahnesi’nin şu andaki en kalabalık oyunu olduğunu da sözlerine ekledi.

  • 6

    "HİCRAN VE MELEK' İKİ KADININ HİKAYESİNİ ANLATIYOR"

    Balçın, Hindistan ve Toronto’da ödüle layık görülen “Hicran ve Melek” filmiyle ilgili, ”Film, çocukluk döneminde çok iyi dostlukları olan iki kadının hayattaki şartları, aileleri ve yaşamları dolayısıyla ayrılmalarını ve yıllar sonra Melek’in eski mahallesine mecburiyetten geri dönmesiyle  iki ayrı insan olarak tekrar bir araya gelmesini anlatıyor. Film, kimseyi ötekileştirmeden insan olmanın ince ayrıntısının sadece iyilikten geçtiğini söylüyor. Toronto’da uluslararası festivalde “En iyi yabancı film” ödülünü ve Hindistan’da da uluslarası bir festivalde “En iyi film” ödülünü aldı. Şu an Londra’da bir film festivalinde yarışıyor” dedi.

  • 7

    "ÇAKALLARLA DANS 5' ARALIK'TA VİZYONA GİRER" 

    Ünlü oyuncu, sinemaseverlerin merakla beklediği “Çakallarla Dans 5” filmiyle ilgili ise “Çakallarla Dans, birinci filmden beri iki yılda bir Haziran gibi çekilip Aralık’ta vizyona giriyor. Bence beşinci seri de 2017 Haziran’da çekilip Aralık’ta vizyona girer” diyerek filmin takipçilerine müjde verdi.

  • 8

    "BEŞ KADIN ARASINDA OLMAKTAN DAHA KOLAY"

    Ayrıca, Çakallarla Dans kadrosunda ve DasDas ortaklığında ekibin tek kadını olmasıyla ilgili de, “Bana ‘Ekipte tek kadın olmak zor oluyor mu?’ diye soruyorlar. Ben de ‘Beş kadın arasında olmaktan daha kolay’ diye cevap veriyorum” diyerek espri yaptı.

  • 9

    Hafta içi her akşam 18.20’de yayınlanan 20 Dakika’nın tekrar bölümleri, ntvradyo.com.tr’de.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız