Haftanın filmleri (29 Haziran 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 9 film vizyona girdi. (Ceren Ala filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr 29.06.2018 - 07:16

  • 1

     Kaçış Planı 2: Hades

    Güzel ve kaslı adamları toplamışlar, Sylvester Stallone’yi ise giyinik bir akıl hocası yapmışlar. Ey gidi yıllar. Kaçış Planı serisinin ilk filmi daha dün gibi aklımda. Güzeldi. Şimdi hapishane daha akıllı ve daha acımasız. Sylvester Stallone ve Dave Bautista gibi iki yaşlı ustanın başrollerinde yer aldığı filmi Steven C. Miller yönetiyor.

     Kaçış Planı 2: Hades fragmanı 

  • 2

    Yakalandın!

    Bu haftanın en gidilesi filminde bildiğiniz “ebelemece” oyununu yıllardır oynayan kocaman adamların komedisini izleyeceksiniz. Bizim gibi 3 dakikada sıkılmıyor, 30 yıldır nerde ve ne şartta olursa olsun birbirlerini ebeliyorlar. Üstelik gerçek bir hikayeye dayanıyor. Bunu düşünmek bile insanın yüzünü güldürüyor. Oyuncu kadrosu da muazzam. Jeremy Renner, Jon Hamm, Ed Helms, Leslie Bibb’in başrolü paylaştığı filmi Jeff Tomsic yönetiyor.

    Yakalandın! fragmanı 

  • 3

    Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu

    Her haftanın en gidilesi filmi ise "Bir IKEA Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu" adlı romandan uyarlandı. Masal gibi, karma gibi, renklerin, aşkın, büyülü anların, kadının, erkeğin, Paris’in, Londra’nın, Hindistan’ın, dansın, absürtlüğün dibine vurmanın ve daha birçok tatlı esintinin yüzünüze çarpacağı filmi mutlaka izleyin. Ken Scott’un yönettiği filmde Bérénice Bejo ve Erin Moriarty başrolde.

    Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu fragmanı 

  • 4

    T.İ.M

    Onur Yiğit'in yönetmenliğini üstlendiği film, özel kuvvetlerde görevden alındıktan sonra gizli görev ekibi T.İ.M'e dahil olan Serdar'ın hikâyesini anlatıyor. Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır başrolde.

    T.İ.M fragmanı 

  • 5

    Doğmamış

    İkizlerinden birini doğum sırasında kaybeden bir annenin ruh halinden hareket eden hikaye, yeni doğan bebeklere ve annelerine musallat olan şeytan Lamashtu'nun varlığıyla şekilleniyor. Ortaya yeni anne olanların ve hamile hanımların izlememesi gereken bir film çıkıyor. Christie Burke ve Jesse Moss’un karı kocayı canlandırdığı filmi Brandon Christensen yönetiyor.

    Doğmamış fragmanı 

  • 6

    Sicario: Day of the Soldado

    Denis Villeneuve’nin yönettiği ilk filmdeki ağır kurgu bir kenara bırakıldı. Bu kez daha patlamalı ama yine kaliteli bir iş çıktı ortaya. 2015’teki ilk filmi tercih edenler olacaktır elbette. Yine de Stefano Sollima’nın da ortaya iyi bir yönetmenlik işi çıkardığını söylemek lazım. İç gıcıklayıcı sahneler de cabası. ABD ve Meksika sınırındaki macerayı zevkle izleyeceksiniz. Benicio Del Toro ve Josh Brolin bir kez daha alkışı hakediyor.

    Sicario: Day of the Soldado fragmanı 

  • 7

    Karavan

    Ben de karavanla seyahat etme hayali kuranlardanım. Bu film hayalimi yaşlandığımda da gerçekleştirebileceğime dair umut veriyor bana. Helen Mirren ve Donald Sutherland'in hayat verdiği karı kocanın her şeyi bırakıp kendilerini ve tutkularını keşfetmek üzere çıktıkları o yolculuk hepimize iyi gelecek. Paolo Virzì filmin yönetmeni.

    Karavan fragmanı

  • 8

    Sevimli Emojiler 2

    Gişede çuvallayıp, en kötü film Ahududu’su alan “Emoji Filmi”ne inat ikincisi çekilen Sevimli Emojiler 2'de en fazla ne olabilir? Yine de çocuklarınız birer telefon bağımlısı olacağına sinema bağımlısı olsun derim. Alexander Romanetz yine yönetmen koltuğunda.

    Sevimli Emojiler 2 fragmanı

  • 9

    Sessiz Ol

    Teksas Katliamı’nın Türkiye şubesine hoşgeldiniz. Delilikte yarışan bir ailenin eve gelen misafirleri türlü işkencelerle doğdukları güne pişman etmesini anlatan filmleri seviyorum. Çünkü rahatsız ediyor. Aile kavramını baştan ayağa değiştiren bu hikayeler her normal insanın kanını dondurur bence. İşte yerli korku Sessiz Ol tam da bunu yapmaya çalışmış. Ne kadar başarmış, siz karar verin. Samet Çakırtaş filmin yönetmeni.

    Sessiz Ol fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız