Letitia Wright: Kadınlardan oluşan Yenilmezler (Avengers) zaman meselesi

Black Panther (Kara Panter) yıldızı Letitia Wright, Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) tamamen kadın karakterlerden oluşan bir Yenilmezler (Avengers) filmi hazırlamasının yalnızca zaman meselesi olduğunu söyledi.

Haberler 31.10.2020 - 10:34

  • 1
    Marvel evrenine Black Panther'de (Kara Panter) canlandırdığı T’Challa’nın (Chadwick Boseman) kız kardeşi Shuri karakteriyle dahil olan ardından da Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame'de rol alan Letitia Wright, Yenilmezlerin geleceği hakkında konuştu.
  • 2
    Wright, Yahoo! Entertainment’a verdiği ropörtajda MCU’nun kadın karakterlerinin bir araya gelip ön planda oldukları bir filmde oynamaya can attığını söyledi.
  • 3
    Wright, “Bunun için mücadele etmemiz gerekeceğini sanmıyorum. Kevin’ın (Feige, Marvel Studios Başkanı) yanı sıra Victoria Alonso (Marvel Stüdyoları Yapım Genel Müdür Yardımcısı) bunun öncülüğünü yapmaya dair çok azimli. Bunu gerçekleştirmeleri yalnızca zaman meselesi” diye konuştu.
  • 4
    Wright filmde görmek isteyeceği kahramanların isimlerini verdi: Okoye (Danai Gurira), Nakia (Lupita Nyong’o), Ramonda (Angela Bassett), Valkyrie (Tessa Thompson) ve Captain Marvel (Brie Larson).

  • 5

    27 yaşındaki oyuncu film için “Captain Marvel’ın kesinlikle olması gerekiyor, kesinlikle” dedi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız