Nejat İşler: Tuzu kuruların hikayelerini anlatmak hoşuma gidiyor

‘Kaybedenler Kulübü’nün devam filmi ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ ile sinema seyircisi karşısına çıkmaya hazırlanan Nejat İşler, “Şehirli ve bir şekilde eğitimli, çoğu insanın belki de ‘tuzu kuru’ diye tabir edebileceği kişilerin hikayelerini anlatmak hoşuma gidiyor” dedi.

Haberler 11.03.2018 - 13:04

  • 1

    Kaybedenler Kulübü’nün devam filmi ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ 16 Mart’ta vizyona giriyor.

  • 2

    Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği filmin başrollerinde Nejat İşler, Yiğit Özşener, Hande Doğandemir ve Merve Çağıran var.

  • 3

    Hürriyet’e konuşan Nejat İşler, ilk filmin başarısını Türk sinemasında pek görülmemiş bir konunun işlenmesine bağlayarak şunları söyledi:

    “Radyo programıyla, kitaplarıyla ve insanların buluşup zaman geçirecekleri mekanlarıyla ‘Kaybedenler Kulübü’ kültürü yaşıyor zaten. Gişenin çok ötesinde bir yere gittiği doğru, herhalde bu da internet sayesinde oldu. Tabii şarkıları unutmamak gerek...”

  • 4

    İşler, ilk filmle ikinci film arasında farkı şöyle anlattı:

    “İlk filmde ‘yol’ olayından çok bahsediyorduk, bu filmde yoldayız. İlk filmden bu yana geçen zamanda da hepimiz değişik yollardan geçtik. ‘Yol’ bizi mutlaka değiştirmiştir. Radyo sahneleri daha az bu filmde...”

  • 5

    “Şehirli ve bir şekilde eğitimli, çoğu insanın belki de ‘tuzu kuru’ diye tabir edebileceği kişilerin hikayelerini anlatmak hoşuma gidiyor” diyen İşler, “Gün içinde çok kez karşılaştığımız bu insanların, çevremizin hikayeleri bunlar. Bu hayatların hikayeleri anlatıldıkça, gişede, televizyonda insanlarla buluştukça, son yıllarda sıklıkla konuştuğumuz ‘ayrışma’nın da önüne geçilir diye düşünüyorum. Belki de fazla iyimserim” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız