Saray hakkında yeni iddia: Almanya'da ABD'nin desteğiyle filmi çekildi

Rusya devlet televizyonu Rossiya 1, muhalif Aleksey Navalnıy'ın Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ait olduğunu iddia ettiği sarayla ilgili filmin ABD'nin desteğiyle Alman film stüdyosu Black Forest'ta çekildiğini aktardı. 

Haberler 02.02.2021 - 09:34 Son Güncelleme : 02.02.2021 - 09:37

  • 1
    Rossiya 1'in haberine göre; Putin'in saray filminin Black Forest stüdyosunda çekildi. Haberde Almanya'daki stüdyonun açılışı, şaşırtıcı bir şekilde 'saray' ile ilgili soruşturmanın başlangıcıyla aynı tarihe denk geldiği aktarıldı.
    Stüdyonun yöneticileri ise birkaç yıl ABD'de çalıştıklarını ve Navalnıy'a yardım ettiklerini ifade ediyor.


  • 2
    'Golos Germanii' (Almanya'nın Sesi) adlı YouTube kanalının kurucusu Sergey Filbert, "Navalnıy, bu stüdyoda rahatça çalıştı, çekimler yaptı ve tüm Almanya'yı dolaştı" ifadelerini kullandı.


  • 3
    Film çekimi için stüdyo rezervasyonunun Aralık 2020'de ABD'den telefonla yapıldığını ve filmin en az bir ayda hazırlandığını kaydeden Filbert, "Almanya'da siyasetçilerin ve medyanın bunun karşısında sessiz kalarak ABD'nin fonlarıyla Rusya karşıtı faaliyetlerin açıkça yürütülmesine nasıl izin verdiği konusunda soru işaretleri doğuyor" diye konuştu.


  • 4
    NE OLMUŞTU?

    Navalnıy'ın Almanya'dan Rusya'ya dönmeden hemen önce hazırladığı belirtilen 'Putin'in Sarayı' adlı filmde Rus liderin Karadeniz kıyısındaki Gelencik'te 100 milyar rubleye (1.3 milyar dolar) saray yaptırdığı öne sürülmüştü.



  • 5
    Rus iş insanı Arkadiy Rotenberg, binanın kendisine ait olduğunu ve binanın otel olacağını açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız