The Godfather yönetmeni Ford Coppola'nun Marlon Brando mektubu

Tüm dünyada ilgiyle izlenen ve film listelerinde zirvede yer alan The Godfather yönetmeni Ford Coppola'nun filmin yıldızı Marlon Brando'ya yazdığı mektup ortaya çıktı. 

Haberler 06.11.2019 - 08:07 Son Güncelleme : 06.11.2019 - 09:54

  • 1
    The Godfather yönetmeni Francis Ford Coppola'nın Marlon Brando'ya Baba 2'nin (The Godfather: Part II) çekimlerinden önce tıpkı filmdeki repliklerden birinde olduğu gibi 'reddedemeyeceği bir teklifte bulunmaya' çalıştığı ve başarısız olduğu ortaya çıkan mektupla anlaşıldı. 


  • 2
    Yakın zamanda Marvel filmlerini “değersiz” diye niteleyen Coppola, devam filminde de Vito Corleone karakterinin gençliğini Brando'nun oynamasını istemiş ama usta oyuncu rolü reddetmiş.


  • 3
    The Daily Mail'in haberine göre; Mayıs 1973 tarihli bir mektupta Coppola, Baba 2'nin Brando olmadan "Çekilemeyeceğinde" ısrarlı ifadeler kullanıyor.


  • 4
    Yönetmen mektupta şöyle yazıyor: "Marlon, sana çok saygı duyuyorum ve eğer bana bunu yapmak istemediğini söyleseydin... Bunu kabul eder ve bir daha bahsini açmazdım."


  • 5
    En sonunda rol o zamanlar Brando'dan 19 yaş küçük olan Robert De Niro'ya gitti. De Niro bu rolle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar almıştı.

    Marlon Brando da Baba filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız