Time’a göre 2017’nin en çok merak edilen filmleri

Time dergisi, 2017’de vizyona girecek olan altı filmden oluşan “en çok merak edilen filmler” listesi hazırladı.

Haberler ntv.com.tr 24.12.2016 - 09:25

  • 1

    Split (Parçalanmış)

    Gösterim tarihi: 20 Ocak

    Başrol oyuncusu James McAvoy, 23 farklı kişiliği olan, çoklu kişilik bozukluğu sorunu yaşayan bir genci canlandırıyor. Filmde Kevin karakterinin bu alter egoları arasında en baskın olanı da suça meyilli olan bir karakterdir. Market çıkışında üç kız kardeşi kaçıran Kevin, onları bodrumuna hapseder. Farklı alter egoları aracılığıyla kızlarla farklı ilişkiler kuran adam, kızların varlığı ile yavaş yavaş dağılmaya başlar.

  • 2

    Bastards (Baban Kim)

    Gösterim tarihi: 27 Ocak

    Filmin başrol oyuncuları Ed Helms ve Owen Wilson, Peter ve Kyle Reynolds adlı iki kardeşi canlandırıyor.

    Eksantrik anneleri Peter ve Kyle'ı babalarının onlar henüz küçükken öldüğüne inandırarak yetiştirir. İkili bunun bir yalan olduğunu keşfettiğinde, gerçek babalarını bulmak için yola çıkar. Bu yolculukta babalarından çok anneleri hakkında muhtemelen öğrenmek istemeyecekleri şeyleri de öğrenirler.

  • 3

    Underworld: Blood Wars (Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları)

    Gösterim tarihi: 6 Ocak

     

    2003 yılında başlayan serinin beşinci devam filmi olan Kan Savaşları’nda kurt ve vampir karışımı olan baş karakter Selene’yi yine Kate Beckinsale canlandırıyor. Filmin diğer başrol oyuncusu ise Theo James.

    Filmde Selene, çifte saldırı altındadır; hem kendisine ihanet eden Lycan’lar hem de vampirler bu savaşçı kadının peşindedir. David ve babası Thomas onun tarafında yer alsa da bu amansız savaşı bitirmek için büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalacaktır.

  • 4

    Amityville: The Awakening

    Gösterim tarihi: 6 Ocak

    Jennifer Jason Leigh’in başrolde yer aldığı filmde, üç çocuğuyla birlikte yeni bir başlangıç yapmak isteyen bekar bir anne, yeni bir eve taşınır. Ancak evin kanlı geçmişinden haberdar olmayan aile, eve musallat olmuş varlıklara karşı hayatta kalabilme mücadelesi vermek zorunda kalacaktır.

  • 5

    XXX: The Return of Xander Cage (Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü)

    Gösterim tarihi: 27 Ocak

    Vin Diesel ve Samuel L. Jackson’ın başrollerde yer aldığı casus gerilim filmİ, üçüncü bölümünde, ekstrem sporcuyken devlet ajanı olan Xander Cage’in kendi kendini gönderdiği sürgünden dönüşünü, ölümcül alfa savaşçı Xiang ve ekibiyle Pandora’nın Kutusu olarak bilinen tehlikeli bir silahı ele geçirme yarışındaki çarpışmalarını konu alıyor.

  • 6

    Resident Evil: Son Bölüm

    Gösterim tarihi: 3 Şubat 2017

    Bir önceki filmde olayların hemen ardından, Alice insanlığın zombilere karşı verdiği savaştan sağ olarak kurtulan tek kişi olmuştır. Şimdi ise kabusun başladığı yer olan Racoon Şehri’ndeki Kovan’a geri dönmek zorundadır. Umbrella Şirketi ise kıyametten kurtulan son kişileri de yok etmek amacıyla Racoon Şehri’nde güçlerini son kez toplamaktadır. Zamana karşı yarış içindeki Alice, eski arkadaşları ile birlikte yeni mutant yaratıklara karşı da bir savaş verecektir. Bu, Alice'in insanlığı kurtarmak için verdiği en zor mücadele olacaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız