Alvaro Negredo: Fazla oynamadım ki, atayım!

Sezon başındaki “35 gol atarım” iddiasıyla gündeme oturan Beşiktaş'ın İspanyol santrafor Alvaro Negredo, “Fazla süre alamadım. Şu anda arkadaşlarım iyi iş çıkarıyor ve goller atıyorlar. Benim yapacağım tek şey, çalışmak ve bu durumu değiştirmek” dedi.

Haberler ntv.com.tr 10.11.2017 - 02:33

  • 1

    YETERİNCE SÜRE ALAMADIM

    Beşiktaş’ta beklentilerin altında kalan isimlerin başında gelen Alvaro Negredo, maçlarda yeterince süre alamamaktan yakındı.
  • 2

    İSPANYOL MARCA'YA KONUŞTU

    İspanyol futbolcu, ülkesinden Marca gazetesine yaptığı açıklamada, bu sezon oynadığı maçlarda sadece 1 gol atabildiğinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:
  • 3

    "CENK ÇOK İYİ İŞ ÇIKARIYOR"

    “Fazla süre alamadım. Kabul edelim ki, biz futbolcular benciliz ve hep daha fazla oynamak isteriz, ancak şu anda takımda forma giyen arkadaşlarım iyi iş çıkarıyor ve goller atıyorlar. Benim yapabileceğim tek şey, daha çok çalışmak ve bu durumu değiştirmek.”

  • 4

    DEPLAMANI ZOR BİR LİG

    İspanyol golcü, Süper Lig’in çok ciddi bir seviyeye sahip olduğunu ve özellikle deplasmanlarda oynamasının zor olduğunun da altını çizdi.

  • 5

    BENZERSİZ BİR DENEYİM

    Şampiyon bir takıma geldiğini kaydeden Negredo, “Futbol kariyerimde yeni bir tecrübe yaşıyorum. Buraya geldiğim ilk günden bu yana sokaktaki insanlar, büyük bir takıma geldiğimi söylüyorlar. Hem benden hem de takım arkadaşlarımdan büyük beklentileri var. Mükemmelliyetçiler, orta noktası yok. Ya iyisin, ya da kötüsün. Bu deneyimi yaşadığım için mutluyum” diye konuştu.

  • 6

    BEŞİKTAŞ TARAFTARI MUHTEŞEM

    Siyah beyazlı taraftarları da öven Alvaro Negredo, “Sevilla ve Valencia gibi ciddi tribünleri olan takımlarla da oynadım, ancak Beşiktaş taraftarını gören ve hisseden, yanına bile yaklaşamayacağını söyler. Yaşamadan bilemezsiniz” ifadesini kullandı.

  • 7

    MANCHESTER CİTY'DE OYNADI

    32 yaşındaki İspanyol yıldız kariyerinde çok önemli takımlarda top koşturdu. Manchester City'e kadar yükseldi, bu sezon başı Beşiktaş'a geldi.

  • 8

    ÇOK TAKIM DOLAŞTI

    20 Ağustos 1985 tarihinde İspanya'nın başkenti Madrid'de doğan Alvaro Negredo futbola ilk adımını Escuela Fútbol A.F.E'de attı. Ardından Rayo Vallecano altyapısında 3 yıl geçiren Negredo, 2004'te kendini Real Madrid altyapısında buldu.

  • 9

    REAL MADRİD KARİYERİ

    2007 yılında 3 milyon euro ve geri satın alma opsiyonu karşılığında Almeria'ya giden Negredo, iki sezonda çıktığı 70 maçta 32 gol atınca 5 milyon euro bonservis bedeli ile tekrar Real Madrid'e döndü.

  • 10

    15 MİLYON EURO'YA SEVILLA

    Negredo 2009 yazında hazırlık kampını Real Madrid ile geçirdi. Real Zaragoza veya Hull City'e gitmesi beklenen golcü futbolcu, 15 milyon euro karşılığında Sevilla'nın yolunu tuttu. 1.86 m boyundaki Alvraro Negredo, güçlü ve mücadeleci yapısı ile dikkat çekiyor.

  • 11

    MIDDLESBROUGH'DAN GELDİ

    Sevilla, Valencia ve Manchester City'de oynayan Negredo, son olarak yaz transfer sezonunda Middlesbrough'ya kiralandı. Alvaro Negredo, geçen sezon Middlesbrough forması ile çıktığı 39 maçta 10 kez rakip fileleri havalandırdı ve 5 de asist yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız