Basında Transfer İddiaları (23 Ocak 2014)

Basında Transfer İddiaları (23 Ocak 2014)

Haberler 23.01.2014 - 10:26

  • 1

    KAYSERİ'DE GÜNDEM SİNAN

    Sezon başında Porto’yla anlaşan, ancak Portekiz Ligi’nde yeteri kadar şans bulamayan milli file bekçisi Sinan Bolat, Türkiye’ye dönmeyi düşünüyor. Erciyes’le görüşmesine rağmen el sıkışamayan başarılı kaleci, Kayserispor’a gelebileceğini iletti. (FANATİK)
  • 2

    MEIRELES’E TALİP VAR

    Türkiye’de zaman zaman sıkıntılı dönemler yaşayan Fenerbahçeli Raul Jose Trindade Meireles’e İngiliz ekibi West Ham United talip oldu. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 3

    'LESCOTT'U BEKLEYECEĞİZ'

    Beşiktaş yönetimi stoper konusunda ilk tercihlerinin M. City'li Lescott olduğunu ifade ederken; "Bize İngiltere'de kalmak istediğini söylemedi, hâlâ haber bekliyoruz" denildi. (FOTOMAÇ)
  • 4

    ERCİYES KAMARA’YI BİTİRDİ!

    Kayseri Erciyesspor, Norveç milli takımında da forma giyen 24 yaşındaki Avusturya'nın SV Ried takımının forvet oyuncusu Ola Williams Kamara ile anlaştı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 5

    CARLOS'UN SON GÖZDESİ

    Sambacı hoca, West Ham’ın golcüsü Modibo Maiga için girişimlerini sürdürüyor. Brezilya basını ise Sivasspor’un, Vitoria’da forma giyen 28 yaşındaki forvet Pedro Oldoni’yle anlaşmaya vardığını iddia etti. (FANATİK)
  • 6

    ELDE KALDI RHODOLFO

    Ünal Aysal, Mancini'nin son isteği için çalışıyor. İtalyan hocanın listesindeki Telles, Hajrovic, Salih, Umut ve Endoğan'ı bitiren başkan Rhodolfo'yu da alıp, 'Top artık sende' diyecek. (FOTOMAÇ)
  • 7

    GASTON RAMIREZ İDDİASI

    İtalya'nın Tuttomercato sitesi, Mancini'nin Southampton'ın Uruguaylı oyuncusu Gaston Ramirez'i istediğini yazdı. (FOTOMAÇ)
  • 8

    YANINDA FORLAN'I VERELİM!

    Beşiktaş'ın Lodeiro'yu renklerine bağlamasının ardından, yönetime ilginç bir isim daha önerildi. Lodeiro'yu Beşiktaş'a teklif eden menajer Gerardo Cano'nun Internacional'de forma giyen Diego Forlan'ı da Türk ortağı aracılığıyla Beşiktaş'a önerdiği bildirildi. (FOTOMAÇ)
  • 9

    GALATASARAYLI YILDIZA BOMBA TEKLİF

    Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken sarı-kırmızılı takımın golcüsü Burak Yılmaz'a İtalya'dan ciddi bir teklif geldi.

    İngiliz ve İtalyan basınında çıkan haberlere göre Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, İtalyan devi Inter'in gündeminde. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız