Basında Transfer İddiaları (24 Temmuz 2015)

Basında Transfer İddiaları (24 Temmuz 2015)

Haberler Ntvspor 24.07.2015 - 10:23

  • 1

    MARIO GOMEZ ÇIKARMASI

    Yönetici Torunoğulları, Alman futbolcunun transferini bitirmek için İtalya'ya gitti. Corriere dello Sport, "Gomez, pazartesi günü Beşiktaşlı olacak" yazdı. (AKŞAM)

  • 2

    TAKAS ÇOK ZOR

    Inter'e gitmeyi çok isteyen Melo için İtalyanlar takas önerisinde bulundular. Ancak Medel liste dışı kaldı. (AKŞAM)

  • 3

    TRANSFER ZİRVESİ

    Sarı-Kırmızılı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman, bugün Galatasaray'ın Avusturya kampına katılarak, teknik patron Hamza Hamzaoğlu ile transfer zirvesi yapacak. Masaya yatırılacak isimler arasında Gervinho, Rafael ve Gökhan İnler öne çıkıyor. (FANATİK)

  • 4

    FENER ROBBEN'İ ALACAK

    Sarı-Lacivertli kulüp, Robben iddialarını yalanladı ancak Fenerbahçe camiasının önde gelen isimleriyle yakın arkadaş olan Celal Kolot, "Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'i elerse yüzde yüz Arjen Robben'i alacak" dedi. (FOTOMAÇ)

  • 5

    ZAMBRANO'YU ALACAĞIZ

    Trabzonspor'un stoper mevkini güçlendirmek için kadrosuna katmak istediği Perulu Carlos Zambrano ile görüşmeler devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Sportif Direktör Hurma, "Evet, imza attıracağız" şeklinde konuştu. (FOTOMAÇ)

  • 6

    CARLOS ZAMNBRANO GALATASARAY'I İSTİYOR

    Eintracht Frankurt'ın Perulu stoperi Carlos Zambrano, Cimbom'a göz kırptı. Peru basınına konuşan stoper, "Türkiye'den bir ilgi var ama Galatasaray direkt olarak benimle temasa geçmedi, ancak teklif gelirse orada oynamak isterim" şeklinde konuştu. (MİLLİYET)

  • 7

    GUARIN HAREKATI

    Sarı-Lacivertliler, Inter'in orta saha oyuncusu Guarin'den vazgeçmiyor. Fenerbahçe, Galatarasay ile maç oynamak için 2 Ağustos'ta İstanbul' gelecek olan Inter'in yöneticileriyle bir araya gelip, transferi bitirmeye çalışacak. Yönetim, Kolombiyalı için 7 milyon Euro'yu gözden çıkardı. (GÜNEŞ)

  • 8

    GOMEZ OLMAZSA BALOTELLI

    Vodafone Arena'ya yıldız bir ismi getirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Mario Gomez ile büyük oranda anlaşma sağladı, ancak Siyah-Beyazlılar'ın, bu transferin gerçekleşmemesi halinde B planı da hazır; Mario Balotelli (GÜNEŞ)

  • 9

    MUNTARI BEŞİKTAŞ YOLUNDA!

    Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın sakatlıkları sonrası orta saha arayışlarına başlayan Beşiktaş için İtalya'dan Sulley Muntari iddiası geldi. Milan'la sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki Muntari'nin bonservisi elinde bulunuyor. (TAKVİM)

  • 10

    SON İDDİA DİARRA

    Transferde hareketli günler geçiren Kara Kartal'a ön libero bölgesi için menajerlerin Lassana Diarra'yı önerdiği öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncunun bonservisinin de elinde olmasıyla birlikte Beşiktaş'ta oklar, Diarra'ya yöneldi. (FANATİK)

  • 11

    SCHELOTTO İLE TAKAS

    Melo'dan verim alamayacağını düşünen Cimbom'un, Hamzaoğlu'na Inter'in takas önerisi hakkında ne düşündüğü soracakları belirtildi. Yönetim, orta sahanın sağında oynayan Ezaquiel Schelotto'yu isteyip istemediğine teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na soracak. (FOTOMAÇ)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız