Basında Transfer İddiaları (7 Ocak 2016)

Basında Transfer İddiaları (7 Ocak 2016)

Haberler Ntvspor 07.01.2016 - 11:06

  • 1

    ASLAN'A YENİ RİBERY

    Galatasaray, 19 yaşındaki Sırp hücum oyuncusu Andrija Zivkovic'i renklerine bağlamaya çok yakın. Fenerbahçe'nin de listesinde bulunan genç yetenek için Partizan ile bonservis konusunda anlaşıldı, ufak detaylar kaldı. (Açık Mert Korkusuz)

  • 2

    FEGHOULİ İMZAYI ATIYOR

    Fenerbahçe, Valencia'da forma giyen Sofiane Feghouli'yi renklerine bağlamak için yeniden düğmeye bastı. Sarı-lacivertliler, yaz transfer döneminden bu yana peşinden koştuğu yıldız futblocuyla devre arasında ön protokol yapıp sezon sonunda resmen kadrosuna katmayı planlıyor. (Açık Mert Korkusuz)

  • 3

    GÜRAY İMZAYA KALDI

    Trabzonspor, Akhisar Belediyesporlu Güray Vural ile her konuda anlaştı. İki takımın başkanları 1-2 gün içinde bir araya gelip bonservis sorununu çözecek. Bordo-mavili takım, Güray ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak. (Fotomaç)

  • 4

    10 NUMARANIN YENİ HAKİM'İ

    Sorunlu Diego'ya alternatif arayan Fenerbahçe, rotayı Hollanda'ya çevirdi. Twente'de forma giyen 22 yaşındaki Hakim Ziyech'i gözüne kestiren Fenerbahçe, devre arasında işi bitirmek için düğmeye bastı. (Vatan)

  • 5

    FENERBAHÇE'NİN SÜRPRİZİ JORDON IBE

    Fenerbahçe, Liverpool'un kapısını sadece Lazar Markovic'in sözleşmesini uzatmak için çalmayacak. Hedefte bir genç yetenek daha olacak. O da Liverpool'un 20 yaşındaki yıldızı Jordon Ibe. (Fanatik)

  • 6

    TRANSFERDE 4 KOLDAN ATAK

    Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Lazar Markovic'in bonservisini almak isteyen sarı-lacivertlilerin gündeminde Valencia'lı Sofiane Feghouli, Dinamo Moskova'dan Aleksandr Kokorin, Sporting Lizbon'dan Andre Carillo ve Partizan'dan Andrija Zivkovic de var. (Fotomaç)

  • 7

    ASLAN'DAN KWEUKE BOMBASI

    Galatasaray, Çaykur Rizespor'un Kamerunlu forveti Leonard Kweuke'yi bitiriyor. Aslan, 28 yaşındaki Kweuke için 2 milyon Euro + 1 futbolcu karşılığında Çaykur Rizespor ile anlaşma noktasına geldi. Transfer, takasta kullanılacak futbolcuda uzlaşmaya kaldı (Akşam)

  • 8

    SAĞ KROŞE MAYKE

    Galatasaray, 23 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Mayke için Cruzeiro ile pazarlık masasında. Mayke için Cruzeiro'ya 1.5 milyon Euro'luk ilk teklif sunuldu. Bu rakamı düşük bulan Brezilyalılar ile kıran kırana pazarlık yapılıyor. (Habertürk)

  • 9

    "İNSCHALLAH GALATASARAY'DAYIM"

    Atalanta ile anlaştığı ileri sürülen Oussama Tannane, Türkiye'deki bir dostuna yarım yamalak Türkçe ile mesaj attı. Aklı Galatasaray'da olan Tannane mesajında "İnschallah (İnşallah) İstanbul'da görüşürüz" diye yazdı. (Yeni Yüzyıl)

  • 10

    ÇOK GİZLİ BREZİLYA HAREKATI

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Giuliano Terraneo ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu gizlice Brezilya'ya gittiği ortaya çıktı. İkilinin orta alan ve forvet transferi için listede yer alan Lucas Lima, Renato Augusto, Henrique ve Andre Souza ile görüştüğü belirlendi. (Bugün)



  • 11

    GOLCÜ TRANSFERİNDE ESKİYE DÖNÜŞ

    Galatasaray forvet transfgeri için eski defterleri açtı. Cim Bom sezon başında ilgilendiği İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorston ile İtalyan golcü Simone Zaza'yı tekrar gündemine aldı. (Takvim)

  • 12

    33 MİLYON TL'YE HAYIR!

    Beşiktaş'ın Gökhan Töre için West Ham'ın yaptığı 7.4 milyon sterlirlik teklifi hiç düşünmeden reddettiği öne sürüldü. (Takvim)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız