Basında Transfer İddiaları (9 Ocak 2016)

Basında Transfer İddiaları (9 Ocak 2016)

Haberler Ntvspor 09.01.2016 - 10:47

  • 1

    BEŞİKTAŞ, MUSLERA'NIN YEDEĞİNE TALİP!

    Beşiktaş'ta kale için gündeme gelen son aday Uruguay'ın Defensor takımından Martin Campana oldu. 27 yaşındaki kalecinin, Uruguay Milli Takımı'nda yedeği olduğu Muslera'dan bilgi aldığı öğrenildi. (FOTOMAÇ)

  • 2

    CASSIO GERİ SAYIMDA

    Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş Ospina ve Mandanda'dan gelen kötü haberlerin ardından Brezilyalı Cassio için gaza bastı. Tecrübeli kaleciyle prensip anlaşmasına varıldı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 3

    ASLAN'A DEV GOLCÜ ADAYI!

    Takviye çalışmalarına devam eden G.Saray'da gündeme gelen son isim Kopenhag'ın 1.93'lük golcüsü Cornelius oldu. (FANATİK)

  • 4

    DAMIAO PİYANGOSU

    Damiao'nun eski kulübü Santos'a açtığı davada yeni bir perde açıldı. Mahkeme, Damiao için "Serbest futbolcu" kararı verdi. Cim Bom tekrar sambacı golcünün peşine düştü. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 5

    FENER'DE GİZLİ GÜNDEM FALCAO

    Monaco'nun Chelsea'de kiralık oynayan Falcao'yu sezon sonu elden çıkarma kararı aldığı ve menajerlerin Kolombiyalı yıldız için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ortaya çıktı. Kanarya, sakatlık raporları endişe veren Robin van Persie'nin yerine Falcao'yu düşünmeye başladı. (FOTOMAÇ)

  • 6

    4 YILDIZIN 2'Sİ GELİYOR!

    Yılbaşından sonra Brezilya'ya giden Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, Gabriel Barbosa, Leandrinho, Lima ve Dudu için kulüpleriyle masaya oturdu. Yıldırım, görüşmeleri yönetime sunduktan sonra takrer Brezilya'ya gidecek ve 4 yıldızdan 2'sini getirecek. (TAKVİM)

  • 7

    GÖKHAN'IN GÖNLÜ VILLA'DA

    Aston Villa, Gökhan Gönül'e talip oldu! Premier Lİg'de oynamayı hayal eden 31 yaşındaki sağ bekin, yıllık 3.5 milyon sterlinlik teklife "Fenerbahçe ile görüşmeden karar veremem" cevabı veridği öğrenildi. (STAR)

  • 8

    ÇİZME'DE GUARIN SAVAŞI

    Fener Inter'den Guarin'i istedi ama Lazio da devreye girdi. Sarı lacivertliler Kolombiyalı oyuncusu kiralamaya çalışıyor. (TAKVİM)

  • 9

    LIMA'DAN YEŞİL IŞIK

    Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Lucas Lima, "Türkiye'de oynamayı çok isterim. Fenerbahçe taraftarından çok güzel mesajlar alıyorum" dedi ve kulüpler anlaşırsa sarı lacivertli formayı giyeceğini söyledi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 10

    FENER'E 18'LİK FORVET!

    Henrique Almeida ve Andre Souza'dan yüksek maliyetleri nedeniyle vazgeçen Fenerbahçe, gözünü genç bir imse çevirdi. Hedefte Corinthians'tan Malcom Silva var! (BUGÜN)

  • 11

    MARIN VE LINNES %90 ASLAN!

    Mustafa Denizli, Trabzonlu Marko Marin ve Molde'li Martin Linnes'i istedi. Yönetim, bonservisi Chelsea'de olan Alman sağ açık'a "Trabzonspor'dan ayrıl alalım" dedi. Lennis için ise Denizli "Fedakarlık yapalım getirelim" görüşünde. (AKŞAM)

  • 12

    MELO DÖNÜYOR

    Inter'in hocası Mancini, disiplinsizliğini bahane edip Melo'yu gözden çıkardı. Sarı kırmızılı yöneticiler, Brezilyalı ön liberoyu tekrar takıma kazandırmak için düğmeye bastı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 13

    KİRALIK GOLCÜ REMY

    Cim Bom'un Chelsea'de yeterli süre bulamayan Loic Remy ile ilgilendiği iddia edildi. (FOTOMAÇ)

  • 14

    RHIJN HABER BEKLİYOR

    Galatasaray'ın 1 milyon euro'su sezon sonu bonusu olmak üzere 3 milyon euro'ya Rhijn transferi için Ajax ile anlaştığı, ancak 4 gündür Hollanda kulübüyle temas kurulmadığı ortaya çıktı. (FANATİK)

  • 15

    TANNANE'YE TALİP ÇOK!

    Mustafa Denizli'nin tarnsfer listesinin ilk sırasındaki Oussama Tannane için Hercules'e teklif yağıyor! Atalanta'ya transfer olacağı açıklanmasına karşın Faslı yıldızın son talibi St Etienne oldu. (BUGÜN)

  • 16

    KLOPP MARKOVIC'İ ÇAĞIRDI!

    Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için Liverpool'dan Markovic'in bonservisini almayı planlıyordu ama Klopp kapıyı kapattı! Markovic'in eski menajer Rodgers tarafından kiralık gönderilmesi hakkında fikri sorulan Alman menajer, "Markovic'in kuralanmasına kesinlikle izin vermezdim demek, çok kolay olurdu. Ama şu anki şartlarla o zamankikiler aynı değil" diye yanıt verdi. (YENİ YÜZYIL)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız