Devler dibe vurdu

Liverpool, Bayern Münih, Roma, Lyon, Schalke, Werder Bremen... Avrupa'nın dev kulüpleri sezona fiyaskoyla başladı.

Haberler 04.10.2010 - 07:31

  • 1

    Devler dibe vurdu

    İngiltere'nin Avrupa kupalarında en başarılı kulübü Liverpool, 20 yıldır kendi ülkesinde şampiyon olamıyor. Şimdilik Manchester United'dla birlikte 18'er şampiyonlukla ilk sırayı koruyorlar. Sezona Rafael Benitez'in yerine Roy Hodgson'la başladılar, Steven Gerrard ve Fernando Torres gibi süperstarları takımda tuttular, Chelsea'den Joe Cole'u aldılar. Ancak sonuç tam bir hayal kırıklığı... 'Kızıl'lar 7 haftası oynanan Premier Lig'de yalnızca bir galibiyet elde etti ve 18. sırada yer alıyor. 6 puanlı Liverpool üç kez yenildi, attığı 7 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. Hafta sonu Anfield Road'da ligin yeni takımı Blackpool'a 2-1 mağlup oldular. Ada'da lider Chelsea'nin 7 maçta 18 puanı bulunuyor.
  • 2

    Devler dibe vurdu

    Almanya Bundesliga'yı geçtiğimiz sezon alışkanlık yaptığı gibi şampiyon bitiren Bayern Münih, 7 hafta sonunda 8 puan toplayabildi ve 12. sırada yer alıyor. Bavyera ekibi iki galibiyet ve üç yenilgi aldı, hafta sonunda Nuri Şahin'in de enfes bir frikik golü attığı maçta Borussia Dortmund'a 2-0 yenildiler. Bundesliga'da lider Mainz 7'de 7 yaptı ve 21 puanla zirvede.
  • 3

    Devler dibe vurdu

    Bundesliga'yı geçtiğimiz sezon ikinci sırada tamamlayan Schalke 04, yeni sezona oldukça umutlu girmişti. Raul ve Huntelaar transferleriyle dikkat çektiler. Sonuç tam bir fiyasko... Schalke, 18 takımlı ligde şu an 17. sırada ve yalnızca 4 puanı var. Bir galibiyet alabildiler, kalelerinde 14 gol gördüler. Son olarak hafta sonu Nurberg'e 2-1 mağlup oldular.
  • 4

    Devler dibe vurdu

    Almanya'da bir başka hayal kırıklığı yaşatan takım Werder Bremen. Her sezon zirveye oynayan ve geçtiğimiz sezonu da üçüncü sırada bitiren Werder, bu sezon puan tablosunda Bayern Münih'in hemen ardında 13. sırada. Onların da 8 puanları var. Bremen mızıkacıları, hafta sonu Leverkusen deplasmanından 2-2'lik sonuçla döndüler.
  • 5

    Devler dibe vurdu

    2009/2010 sezonunda Inter'le amansız bir şampiyonluk yarışı yaşayan Roma, İtalya ligini ikinci sırada bitirmişti. Totti ve arkadaşları için yeni sezon kabus gibi sürüyor. 6 haftası geride kalan Serie A'da başkent ekibi 19. sırada. Sadece bir maç kazanabildiler, kalelerinde 11 gol gördüler, 5 gol attılar ve 5 puanları var. Son randevuları Napoli'yleydi ve yine elde var hüzün: 2-0.
  • 6

    Devler dibe vurdu

    Fransa'nın son yıllarda Avrupa'daki en heyecan veren ekibi Lyon, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlamıştı. Şampiyonlar Ligi'nde de işler iyi gidiyor ancak Lyon 8 haftası geride kalan ligde 17. sırada. Yalnızca iki galibiyet alabildiler ve 8 uanları var. Lider Stade Rennais'in 18 puanı var.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız