Fırat Aydınus'un morali bozuk

Aydınus

Haberler 18.11.2012 - 23:58

  • 1

    Fırat Aydınus'un morali bozuk

    Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Eskişehirspor-Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçında sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin'in kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili açıklamada bulundu.
  • 2

    Fırat Aydınus'un morali bozuk

    Lig TV'deki canlı yayına telefonla bağlanan Alp, Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının raporunun henüz kendilerine ulaşmadığını ifade ederek, ''Gerek dün akşam maçtan sonra, gerekse bugün Fırat Aydınus ile 3 kez görüştüm. Kendisi de son derece moral bozukluğu içinde. Kırmızı karttan ziyade, Caner ile Veysel'in beyanatlarına çok üzülmüş. Böyle bir ifade kullanmadıklarını söylüyorlar. Aydınus da haklı olarak diyor ki 'Bu konuşmaları gaipten mi aldım, uyduruyor muyum ' Bilemiyorum burada büyük bir sıkıntı var. Bu sıkıntıyı nasıl halledeceğiz..." ifadelerini kullandı.
  • 3

    Fırat Aydınus'un morali bozuk

    Alp, Fırat Aydınus'un Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında, Caner'in bir ifadesinin olması nedeniyle kırmızı kartını gösterdiğini söylediğini aktararak, şöyle konuştu:

    ''Ancak Caner'in dün akşam benim de izlediğim röportajında, bu ifadeleri Veysel'in (Eskişehirsporlu futbolcu) söylediğini iddia etti. Bunları bizim Fıratımız, sevgili hakemimiz duyunca, üzüntüsü bir kat daha artmış. Fırat Aydınus, 'Eğer kırmızı kartla ilgili sorun olsa, bununla ilgili tartışma olsa, bu arkadaşımızın bana ifade ettiği cümleler konuşulsa, bu kadar üzülmeyecektim.

    Ama bu arkadaşların konuşmalarının son derece yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu kartı göstermem doğaldır, çünkü 'lan' kelimesi geçen bir cümle oldu. Bu cümlenin gerek Veysel, gerek Caner tarafından inkar edilmesi, söylenmemiş olarak ifade edilmesi beni son derece üzmüştür' diyor.''
  • 4

    Fırat Aydınus'un morali bozuk

    ''Bunu vermezsen neyi vereceksin lan'' cümlesinin geçtiğinin iddia edildiğinin belirtilip, bu sesin Caner'e ait olup olmadığını Aydınus'un nasıl anladığı sorusuna Alp, ''Kesinlikle Caner'in bu cümleyi kullandığını, dolayısıyla kırmızı kartı da bu vesileyle çıkardığını söylüyor'' diye konuştu.
  • 5

    Fırat Aydınus'un morali bozuk

    Zekeriya Alp, Türk hakemlerinin şu anda Avrupa sahalarında boy gösterdiklerini belirterek, ''Başarılılar. Bu başarıyı devam ettirmek için onlara yardımcı olmamız lazım. Dünkü maçta diyelim ki Aydınus hata yaptı, hakemler hatasız maç yönetemez. Ama bir hakemin hatası nedeniyle bu kadar üstüne gidilmesi doğru mudur '' ifadelerini kullandı.
  • 6

    Fırat Aydınus'un morali bozuk

    Türkiye'de hakemlerin zaman zaman hatalı maçlar yönettiklerini kaydeden Alp, ''Niçin hata yapıyorlar Türkiye'de maalesef öncelikle futbolcularımız hakemlerimize yardımcı olmuyorlar. En ufak harekette yerde kıvranıyorlar. Gördüğümüzde kırıldı mı, çatladı mı diyorsunuz, iki saniye sonra kalkıyorlar. Bunlara gerek yok ki hakem zaten kararını vermiş. Bir de el kol hareketleriyle seyirciyi son derece yanlış yönlendiriyorlar'' şeklinde konuştu.
  • 7

    Fırat Aydınus'un morali bozuk

    Alp, hakemlerin iyi maç yönetmesi için kenar yönetimlerin de yardımcı olmaları gerektiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''Ayrıca futbolcularımızın saha içinde sadece futbolu düşünmeleri lazım. Hakemlerimize yardımcı olmaları lazım. Futbolcularımız bu şekilde hareketlerine devam ederse, kenar yönetimler devam ederse, Türk futbolunu çok kötü günler bekliyor. Kaosa doğru gidiyoruz. Bu seyircileri de kötü boyutlara götürüyor.''
  • 8

    Fırat Aydınus'un morali bozuk

    Not:

    Maç sonu kendisine uzatılan mikrofonlara 'küfür etmedim' diyen Eskişehirsporlu futbolcu Veysel, bugün bir televizyon kanalın ayaptığı açıklamada, 'lan' kelimesini kullandığını, maç sonrası kendisine 'küfür ettin mi?' diye sorulduğu için 'hayır' yanıtı verdiğini ve 'lan' kelimesinin küfür olmadığını söyledi.
  • 9

    Fırat Aydınus'un morali bozuk

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız