Futbol yazarlarından oyuna alkış yönetime eleştiri

Şampiyonlar Ligi'ne Lokomotiv Moskova galibiyeti ile başlayan Galatasaray, D Grubu'ndaki ikinci maçında Porto konuk oldu. Özellikle ilk yarı yakaladığı net pozisyonları gole çeviremeyen Cim Bom sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Sayfalarında maçı değerlendiren spor yazarları forvet sıkıntısı nedeniyle yönetimi eleştirirken oyunu ve futbolcuları değerlendirdi...

Haberler ntv.com.tr 04.10.2018 - 06:02 Son Güncelleme : 04.10.2018 - 06:10

  • 1

    UĞUR MELEKE-HÜRRİYET

    Dragao’da en azından beraberliği hak eden G.Saray, basit bir detayla, Nagatomo’yla Marega arasındaki 14 santimlik boy farkıyla kaybetti maçı. 

    KARŞILAŞMANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

  • 2

    MEHMET AYAN-VATAN

    Gol kaçıranlar da, kurtaran Muslera da, öteki oyuncular da, deplasman fobisi saçmalığını ortadan Fatih Terim kenar yönetimi de gözümde kusursuzlardır. Herkes her şeyi yaptı. 6 pozisyonu kaçıran oyuncuların hiçbiri 9 numara değildi. Yenilgi 27-31 Ağustos arası yapamadıklarıyla yönetime yazar!

  • 3

    AHMET ÇAKAR-SABAH

    Neresinden bakarsanız bakın, Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar gol kaçırır, böylesine komik ve enayice gol yerseniz söyleyeceğiniz hiçbir şey olmaz. Tıpkı dün gece Galatasaray'ın bütün suçu kendisinde araması gerektiği gibi. Ondan sonra da Fatih hoca "Benim hayallerim var" diyor. Hocam, hayalleri bırak da dün gece yediğiniz gole bak. Böyle gol, bırak hayalleri, rüyalarda bile yenmiyor.

  • 4

    ATTİLA GÖKÇE-MİLLİYET

    Beklenenden güzel bir başlangıç, heyecanlı ve akıllı bir ilk yarı sergiledi Galatasaray. Porto gibi tecrübeli bir ekibe karşı kendi ağırlığını, dik başlı bir duruşla ortaya koydu. Öyle bir oyun çıktı ki karşımıza Real Madrid’de efsane yazan kaleci Iker Casillas, gençlik günlerinin en başarılı örneklerinden bir sunum yaptı kurtarışlarıyla.

  • 5

    İLKER YASİN-HÜRRİYET

    Galatasaray’ın müsaadesiyle Maicon’un refakatiyle Belhanda’nın yokluğu ve Gomis’in hatıralarıyla Porto’da hak edilmemiş bir mağlubiyet var.

  • 6

    HAKAN ÜNSAL-HÜRRİYET

    Kaçırdığımız pozisyonlardan sonra şunu söyleyebiliriz ki, G.Saray 9-10 puanları görür ve gruptan çıkar.

  • 7

    LEVENT TÜZEMEN-FOTOMAÇ

    Porto'nun üstünlük kurmasına Galatasaray izin vermedi. Porto'nun üzerine Galatasaray hızlı hücumlarla gitti ve ilk yarıda inanılmaz pozisyonlar buldu. Sadece Sinan Gümüş ikisi net üç gol pozisyonunu kaçırdı. Golcü eksikliğinin acısını çeken Galatasaray'da Onyekuru ile Nagatomo iki atağı kötü vuruş nedeniyle gol yapamadı. Porto deplasmanında eğer bu kadar pozisyona girip gol atamıyorsan bunun adı şanssızlık değil tamamen beceriksizliktir.

  • 8

    ALİ SAMİ ALKIŞ-STAR

    Daha maç başlar başlamaz, G.Saray”ın “Rakibi ya da sahayı önce kontrol edeyim, durumu bir yoklayayım” gibi bir düşüncesi olmadığı hemen anlaşıldı. Kısa yoldan ve doğrudan oyuna daldı. Hatta öyle ki, ilk devre bittiğinde; Avrupa kupa maçlarındaki deplesmanlarında, atak ve pozisyon sayısı olarak en yoğun mücadelesini vermişti. Bu süre içerisinde irili-ufaklı 10 pozisyon sahibi olmak, ciddi bir rakamdır.

  • 9
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız