Günün transfer haberleri (14 Haziran 2017)

Günün öne çıkan transfer haberleri neler? Transferde öne çıkan isimler kimler? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile adı anılan, imza atan isimler kimler? Gazetelerin manşetlerine yansıyan transfer haberleri...

Haberler ntv.com.tr 14.06.2017 - 10:30

  • 1

    GALATASARAY HOEDT İÇİN TEKLİFİ YÜKSELTTİ

    Wesley Hoedt için ilk teklif 3 milyon euro olurken İtalyan kulübü bu rakamı az buldu. Ancak hava toplarındaki hakimiyeti ve sol ayaklı olması nedeniyle Tudor’un ısrarla istediği oyuncu için yönetim teklifini 2 milyon Euro daha artırma kararı aldı. (Fanatik)
  • 2

    CHİRİCHES GÜN SAYIYOR

    Napoli'nin 27 yaşındaki stoperi, dün oynanan Romanya-Şili maçının arından tamamen Galatasaray’a yoğunlaştı. Rumen futbolcu, İtalya’daki eşyalarını topladıktan sonra Galatasaray’a imzaya gelecek. (Akşam)
  • 3

    GALATASARAY’IN BACCA ISRARI

    Galatasaray Milan’ın Kolombiyalı golcüsü Carlos Bacca için kesenin ağzını açtı. Sar-kırmızılı kulüp, önceki teklifinin üstüne 1.5 milyon euro daha ekleyince rakiplerinin bir adım önüne geçti. (AMK)
  • 4

    IMBULA İNADI

    Stoke City’nin kiralık olarak göndermeyi kabul ettiği 24 yaşındaki Giannelli Imbula’ya satın alma opsiyonu eklemeye çalışan Galatasaray yönetimi, İngiliz ekibinin istediği yüksek bedeli daha aşağıya çekmeyi deniyor. (AMK)
  • 5

    ASLAN’A SÜPER SOLAK

    Trabzonspor’un istediği Zoran Tosic için Galatasaray devreye girdi. Bruma’yı satmak üzere olan Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde bulunan Sırp yıldıza cazip bir teklif yapmaya hazırlanıyor. (Fanatik)
  • 6

    OZAN TUFAN VALENCİA YOLCUSU

    Mehmet Ekici ve Valbuena’yı kadrosuna katan Fenerbahçe’de şimdi de gidecek bir oyuncuyla bomba patlayacak. Yönetimin, İspanyol devi Valencia ile Ozan Tufan’ın 1 yıllık kiralanması konusunda anlaştığı öğrenildi. Genç oyuncunun sözleşmesinde, satın alma opsiyonu da bulunuyor. Bu rakam tam 15 milyon euro. (Fanatik)
  • 7

    DİRAR İMZAYA GELİYOR

    Transferde bombaları peş peşe patlatan Kanarya, Monaco’nun 31 yaşındaki sağ açığını da renklerine katıyor. Fenerbahçeli bir yetkili, “Dirar’ın bugün İstanbul’a gelmesini bekliyoruz” açıklamasını yaptı. (Fotomaç)
  • 8

    LARSSON SESLERİ

    İsveç’in Aftonbladet gazetesi, Fırtına’nın Sunderland ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki oyuncu ile ilgilendiğini yazdı. Sebastian Larsson’un menajeri Jonsson, “Türkiye’den  ilgi var” diyerek bu haberi doğruladı. (Fotomaç)
  • 9

    VERMAELEN OPERASYONU

    Savunmaya tecrübeli bir oyuncuyla takviye yapmak isteyen Galatasaray, Thomas Vermaelen’i gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Barcelona’yla 2 yıl daha kontratı bulunan Belçikalı stoper için 3 milyon euroyu gözden çıkardı. (Habertürk)
  • 10

    CLİCHY YOLA ÇIKTI

    Fenerbahçe, Mathieu Valbuena transferinden sona diğer Fransız yıldız Gael Clichy’nin de işini bitirdi. Manchester City ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki sol bek ile her konuda anlaşma sağlandı, 1.2 gün içinde Türkiye’ye gelecek. (Posta)
  • 11

    ASLAN’A CESUR YÜREK

    Galatasaray aradığı savaşçı stoperi Polonya’da buldu. Legia Varşova’da forma giyen Michal Pazdan’a resmi teklif yapıldı. Pazdan tam teknik direktör Igor Tudor’un aradığı gibi sert ve mücadeleden kaçmayan bir oyuncu. (Posta)
  • 12

    FORVETİN İLACI LOVE

    Trabzonspor Alanyasporlu gol kralına göz dikti. Bordo-mavili kulüp, Yanal’ın “Alınsın” dediği Vagner Love için Akdeniz ekibine  4 milyon euro önerdi. Diğer alternatif Mustafa Pektemek. (Star)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız