Günün transfer haberleri (15 Haziran 2017)

Günün öne çıkan transfer haberleri neler? Transferde öne çıkan isimler kimler? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile adı anılan, imza atan isimler kimler? Gazetelerin manşetlerine yansıyan transfer haberleri...

Haberler ntv.com.tr 15.06.2017 - 10:57

  • 1

    İLK HEDEF DOUMBİA

    Fenerbahçe forvette önceliği Fildişili oyuncuya verdi. Sarı-lacivertliler, sezonu Basel’de kiralık olarak geçiren ve bonservisi Roma’da olan 29 yaşındaki golcü için kiralama teklifi yaptı.  (AMK)
  • 2

    JUANFRAN ASLAN GİBİ

    Galatasaray İspanyol sağ bekin transferini bitirmek üzere. Sabri ile yollarını ayıran Galatasaray Deportivo ile görüştü. Oyuncuyla anlaşan yönetim, İspanyollara 4 milyon euro teklif etti. (AMK)
  • 3

    BU GOMEZ BAŞKA

    Beşiktaş rotayı İtalya’ya çevirdi. Hedefte Milan’ın Paraguaylı stoperi var. Kara Kartal, Şenol Güneş’in geçen sezon öncesinde de ısrarla istediği 24 yaşındaki savunmacı Gustavo Gomez için girişimlere başladı. (AMK)
  • 4

    BEŞİKTAŞ YİNE BALOTELLİ’NİN PEŞİNDE

    Sezon başında da gündeme gelmiş ancak teknik direktör Şenol Güneş huysuzlukları nedeniyle İtalyan golcüyü istememişti. Ancak bu kez tablo daha farklı... Balotelli, Fransa’da Nice formasıyla hem iyi bir sezon geçirdi hem de 1 yıllık mukavele ve ödeme şartlarına artık sıcak bakıyor. (Fanatik)
  • 5

    SONG VE GYAN BURSASPOR’A

    Son hafta Trabzonspor’u  deplasmanda yenip düşmekten kurtulan Bursa, transferde dünyaca ünlü yıldızlara yöneldi. Yeşil-beyazlıklar; Asamoah Gyan ve Alx Song’a imza attırmak üzere. (Fanatik)
  • 6

    GALATASARAY’DAN SOW ATAĞI

    Galatasaray, Fenerbahçe ile olan kiralık sözleşmesi biten Senegalli golcü için düğmeye bastı. Transferden sorumlu yönetici Cenk Ergün, önce Al-Ahli’den Senegalli golcü ile görüşmek için izin istedi. Gerekli izin belgesini alan yönetici Ergün’ün, Moussa Sow’un menajerliğini yapan abisi Abdullah Sow ile geçen hafta Fransa’da bir araya geldiği belirtildi. (Fotomaç)
  • 7

    VARDY HAREKATI

    Transferde bu sezon büyük oynayan sarı-lacivertliler bir büyük yıldıza daha kanca attı. Kanarya’nın Leicester City’den James Vardy için nabız yokladığı belirtildi. (Fotomaç)
  • 8

    ASIL BOMBA NASRİ

    Fenerbahçe yönetimi, Mehmet ekici ve Valbuena transferiyle heyecanlanan Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldıracak bir hamleye hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Manchester City’den Samir Nasri’nin transferi için çok gizli bir operasyon yürütüyor. (Posta)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız