Kadıköy'de küfürlü gece

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, 3-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Haberler 25.02.2013 - 00:42

  • 1

    Kadıköy'de küfürlü gece

    Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, 3-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası sert açıklamalarda bulundu.MAÇ HABERİ

    "Söyleyeceğim fazla bir şey yok" diyen Şota, "Biraz daha futbol oynanması gerekiyordu. İkinci yarıda hiç top tutmadık" dedi.
  • 2

    Kadıköy'de küfürlü gece

    Maç sonrası kendisine küfür edildiğini söyleyen genç teknik adam, "İlk defa Türkçe bilmeseydim dedim. Bu kadar küfür hiç duymamıştım. Bu kadar fazla küfür eden futbolcuları bir arada görmemiştim. Niye Türkçe biliyorum diye sordum kendi kendime. Futbolcular bize küfür ediyor. Helal olsun" diye konuştu.
  • 3

    Kadıköy'de küfürlü gece

    Şota, "Futbol oynayacaksak burası çok güzel bir yer ama ana avrat küfür hiç hoş değil. Penaltı pozisyonunu herkes gördü. Hakemin kötü olduğunu söylemek istemiyorum. Seyirci penaltıyı aldı. Küfür edenleri duydum, gözlerim iyi değil görmedim" dedi.
  • 4

    Kadıköy'de küfürlü gece

    Ayrıca, maçın ardından, takım otobüslerinin bulunduğu bölümde Fenerbahçeli Volkan Demirel ile Kasımpaşalı Yalçın Ayhan arasında tartışma yaşandı.

    Maç sonu oyuncuların takım otobüslerine bindiği alanda karşılaşan iki futbolcunun ağız dalaşına girmesi üzerine gerginlik çıktı.
  • 5

    Kadıköy'de küfürlü gece

    Bağırarak birbirlerinin üzerine yürüyen iki futbolcuyu, araya giren diğer futbolcular ayırdı ve takım otobüslerine bindirdi.

    Tartışmanın yaşandığı alana çok sayıda polis gelerek, önlem aldı.
  • 6

    Kadıköy'de küfürlü gece

    Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonu düzenlediği basın toplantısında, kazanmak için sahaya çıkan iki takımın mücadelesinde ortaya çıkan gerginlikte sahada en sakin kalması gereken kişinin hakem olması gerektiğini söyledi.
  • 7

    Kadıköy'de küfürlü gece

    Ancak Hüseyin Sabancı'nın olayları kontrol edemediğini savunan Kocaman,''Kasımpaşalıların da bizim de şikayet etmemiz çok doğal. Yetenekli bir genç ve olacak gibi de görünüyor. Bugünkü maç kontrolü elinden yitirdiği bir maç olarak göründü. Var olan gerginlik, bir misli daha arttı. Sonuçta hiç kimsenin memnun olmadığı bir durum ortaya çıktı'' ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız