Spor Toto Süper Lig'de dördüncü hafta

Spor Toto Süper Lig'de dördüncü hafta

Haberler 17.09.2013 - 11:19

  • 1

    Cuma kabusu

    Geçtiğimiz sezondan beri cuma maçlarında sıkıntı yaşayan G.Saray, Arena'da son dakikaları nefesleri kesen karşılaşmada Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla ligin 4. haftasında üst üste 3. beraberliğini alan sarı-kırmızılılar adeta 3 puana hasret kaldı.
  • 2

    Cuma kabusu

    20.dakikada Galatasaray savunmasının arkasına koşu yapan Isaac'e atılan uzun topu Isaac kontrol etti ve ceza alanına girip yerden pasını Tita'ya verdi. Tita gelişine sert vurdu ve takımını öne geçirdi.
  • 3

    Cuma kabusu

    75.dakikada sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri, ceza alanına ortasını yaptı. Seken topla arka direkte baş başa kalan Drogba, düzgün bir vuruşa topu ağlara gönderdi ve skora eşitliği getirdi.
  • 4

    Cuma kabusu

    Golden sonra da baskıyı kesmeyen Galatasaray, Umut ile galibiyet golüne çok yaklaştı. Bruma, sağ kanatta rakibinden sıyrıldıktan sonra pasını Burak'a verdi. Burak'ta ceza yayı üstünde rakibinden sıyrılıp pasını ceza alanındaki Umut'a verdi. Umut'un sağ çaprazdan sert şutu uzak direğin yanından dışarıya gitti.  

    Galatasaray bu beraberlikle 4. haftayı 6 puanla tamamlarken, Medical Park Antalyaspor ise puanını 3'e yükseltti.
  • 5

    Erciyes galibiyetle tanıştı

    Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor'u 1-0 mağlup etti ve ilk galibiyetini elde etti.
  • 6

    Erciyes galibiyetle tanıştı

    25. dakikada, Bruno'nun ceza alanı dışından yerden kaleye sert gönderdiği topu Bojan kontrol ederek gole izin vermedi.
  • 7

    Erciyes galibiyetle tanıştı

    57. dakikada evsahibi Kayseri Erciyesspor’da Traore'nin ceza alanı dışından çektiği şutta direkten dönen topu, boş pozisyondaki Üstün Bilgin kafayla ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi.
  • 8

    Erciyes galibiyetle tanıştı

    63. dakikada Azofeifa'nın ceza alanı dışından çektiği şutu kaleci Oğuz Dağlaroğlu son anda elleriyle uzaklaştırdı ve karşılaşma Erciyes’in galibiyetiyle sonuçlandı.
  • 9

    Trabzon moral buldu

    Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenen Trabzonspor, bu sezon sahasındaki ikinci karşılaşmadan da galip ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'ndeki Apollana Limassol maçı öncesi moral buldu.
  • 10

    Trabzon moral buldu

    Karşılaşmanın ilk yarısı iki takımın da etkisiz oyununa sahne oldu. Trabzonspor kanat akınları ile gol ararken, konuk ekip ise orta sahayı hızlı geçerek rakip kaleye gitmeye çalıştı. Ancak her iki takım da rakip kalede pozisyonlar üretemedi. Öyle ki maçtaki ilk isabetli şut, 31. dakikada Karabüksporlu Gökhan Ünal'ın ceza sahası dışından çektiği şuttu. 2 dakika sonra bu kez Lua Lua bordo mavili kaleyi yokladı ama kaleci Onur yine gol şansı tanımadı.
  • 11

    Trabzon moral buldu

    İlk yarıdaki silik görüntüsünü üzerinden atan Trabzonspor, arayışlarının neticesini 76. dakikada aldı. Sağ kanatta başlayan Trabzonspor atağında Adrian'ın pasında Gustavo Colman ceza yayının gerisinde topla buluştu. Colman savunma arkasına sızan Paulo Henrique'ye pasını verdi. Henrique de sol çaprazdan aldığı topu düzeltip vuruşunu yaptı ve fileleri havalandırdı.
  • 12

    Trabzon moral buldu

    Kalan dakikalarda Trabzonspor farkı artırmaya, Karabükspor ise beraberliği yakalamaya çabaladı ancak başka gol olmadı. Böylece Trabzonspor ligdeki 2. galibiyetini alarak Avrupa Ligi öncesi moral kazandı. Bu sezonki ilk yenilgisini alan Karabükspor ise 7 puanda kaldı.
  • 13

    Rize Antep'te şov yaptı

    Çaykur Rizespor, Gaziantepspor'u bozguna uğrattı. Lige 3'te 2 ile başlayan Karadeniz ekibi, son 10 dakikada attığı gollerle Gaziantepspor'u Antep'te 5 golle yendi.
  • 14

    Rize Antep'te şov yaptı

    12. dakikada Çaykur Rizespor aradığı golü buldu. Ali Adnan, ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

    19. dakikada Şenol, ceza sahası içerisinde rakibini faulle durdurunca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Sercan Kaya, topu filelerle buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı.
  • 15

    Rize Antep'te şov yaptı

    24. dakikada sağ kanatta Binya'nın ortasında ceza sahası içerisinde topa iyi vuran Turgut Doğan, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve farkı tekrar bire indirdi.  

    60. dakikada ceza sahası içerisinde Binya'ya faul yapan Viera, sarı kart görürken hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Topun başıana gelen Cenk Tosun vuruşu gole çevirdi ve skora denge geldi.
  • 16

    Rize Antep'te şov yaptı

    80. dakikada Ludovic'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Sercan güzel vuruşunda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını bir kere daha öne geçirdi.  

    81. dakikada Sercan'ın sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Depetris, düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu.
  • 17

    Rize Antep'te şov yaptı

    92. dakikada Çaykur Rizespor'un atağında Ludovic'in ortasında Binya ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve maçın skorunu tayin etti. Karşılaşma Çaykur Rizespor'un 5-2'lik galibiyetiyle tamamlandı.
  • 18

    Puan Tomic'le geldi

    Gençlerbirliği, Tomic'le puanı kurtardı! Ankara temsilcisi, ligin 4. haftasında konuk ettiği Kayserispor'la Tomic'in uzatma dakikalarında attığı golle 1-1 berabere kaldı.
  • 19

    Puan Tomic'le geldi

    48. dakikada gelişen Kayserispor atağında önündeki boşluğu iyi değerlendirerek ceza alanı ön çizgisine kadar yaklaşan Biseswar, yaptığı düzgün vuruşla takımını öne geçirdi.
  • 20

    Puan Tomic'le geldi

    90+5. dakikada Gençlerbirliği beraberliği yakaladı. Serkan Yanık'ın sağ taraftan yaptığı ortada ceza alanında uygun durumda topla buluşan Tomic, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve maçın sonucunu belirledi.
  • 21

    Gol düellosu Sivas'ın

    Sivas'ta, 5 golün atıldığı, 1 kırmızı kartın çıktığı ve ilginç anların yaşandığı mücadelede Sivasspor, Eskişehir'i 3-2 mağlup etti.
  • 22

    Gol düellosu Sivas'ın

    7. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında, Erman'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği topu, ön direğe hareketlenen golcü oyuncu Kamara kafayla filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
          
    9. dakikada Sivasspor eşitliği sağladı. Sol kanattan Cicinho'nun kullandığı serbest vuruşta, kale alanında iyi yükselen Utaka, kafayla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skora denge geldi.
  • 23

    Gol düellosu Sivas'ın

    48. dakikada Eskişehirspor yarı alanının ortasında topla buluşan Da Costa'nın uzak mesafeden sert vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu.
  • 24

    Gol düellosu Sivas'ın

    58. dakikada Erman'ın kullandığı kornerde kale alanında iyi yükselen Veysel Sarı, kafayla topu filelere gönderdi. Hakem Kuddusi Müftüoğlu, yardımcılarıyla yaptığı görüşmenin ardından gol kararı verdi ve skor bir kere daha eşitlendi.
  • 25

    Gol düellosu Sivas'ın

    64. dakikada Erkan Zengin ile ikili mücadeleye giren Cicinho, bir anda yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem Müftüoğlu, rakibine faul yaptığı gerekçesiyle Erkan Zengin'e kırmızı kart gösterdi.
          
    73. dakikada Burhan'ın sağdan ceza alanına gönderdiği topu, Aatif Chahechouhe gelişine yaptığı şık vuruşla direğin dibinden filelerle buluşturdu ve maçın skorunu belirledi.
  • 26

    Kartal engel tanımıyor

    Beşiktaş kazanmaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'a konuk olan siyah beyazlılar, Almeida, Sivok ve Escude'nin golleriyle rakibini 3-0 mağlup etti. Ligde 4'te 4 yapan Beşiktaş puanını 12'ye çıkartarak bu haftayı da zirvede kapattı.
  • 27

    Kartal engel tanımıyor

    14. dakikada sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Olcay Şahan ceza sahası içindeki Hugo Almeida’yı topla buluşturdu. Portekizli futbolcu topa dokunarak kaleci Frey’i mağlup etti ve Beşiktaş’ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
  • 28

    Kartal engel tanımıyor

    37. dakikada sağ kanattan Fernandes’in kullandığı köşe vuruşunda kale sahası ön çizgisinde topa iyi yükselen Sivok, düzgün bir kafa vuruşuyla topu Bursaspor ağlarına gönderdi. İlk devrenin kalan bölümünde başka gol olmazken, Beşiktaş soyunma odasına 2-0 üstün gitti.
  • 29

    Kartal engel tanımıyor

    Oyundan kopmaya başlayan Bursaspor’un kalesine etkili gelmeye devam eden Beşiktaş, 64. dakikada Escude’nin attığı golle 3-0 öne geçti. Kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içine gelen topu Sivok sol taraftaki Escude’ye gönderdi. Escude’nin düzgün vuruşunda top birkez daha Bursaspor ağlarıyla buluştu.
  • 30

    Kartal engel tanımıyor

    Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmazken, Beşiktaş sahadan Almeida, Sivok ve Escude’nin attığı gollerle 3-0 galip ayrıldı. Siyah beyazlılar 4’te 4 yaparak 12 puanla bu haftayı da lider tamamladı.
  • 31

    Gakkoş vites arttırdı

    Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Elazığspor sahasında Torku Konyaspor'u 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.
  • 32

    Gakkoş vites arttırdı

    10. dakikada Elazığspor'un sol kanattan paslaşarak kullandığı serbest vuruşu kafayla karşılayan Görkem, topu rakip ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi.
  • 33

    Gakkoş vites arttırdı

    35. dakikada Elazığspor'da Köksal, topu rakip yarı sahasına taşıdı. Pasını uygun pozisyonda olan Deniz'e verdi. Deniz'in ceza sahası içerisindeki sert ve düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve fark ikiye çıktı.
  • 34

    Gakkoş vites arttırdı

    76. dakikada ceza sahasında topla buluşan Gekas'ın sert vuruşunda, kaleci Zülküf meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.  90. dakikada Erdal'ın kullandığı frikikte top üst direkten döndü. Topu karşılayan Gekas'ın sert vuruşunda kaleci Zülküf, topu kornere gönderdi.
          
    Karşılaşma, Elazığspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
  • 35

    Fenerbahçe uzatmalarda güldü

    Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, iki kez geriye düştüğü mücadelede Webo'nun 90+3. dakikada attığı golle Kasımpaşa'yı 3-2 yendi ve 3 puanın sahibi oldu.
  • 36

    Fenerbahçe uzatmalarda güldü

    19. dakikada Donk’un attığı golle 1-0 öne geçti. Kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içine orta geldi. Webo topu kafayla uzaklaştırmak isterken, ceza sahası sol çaprazında topu önünde bulan Donk yerden sert bir vuruşla golü kaydetti.
  • 37

    Fenerbahçe uzatmalarda güldü

    31. dakikada Fenerbahçe sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçen Caner Erkin, sol ayağıyla kesme bir vuruş yaparak kaleci Isaksson’u mağlup etti ve konuk ekip durumu 1-1 yaptı.
  • 38

    Fenerbahçe uzatmalarda güldü

    Fenerbahçe’nin savunmada verdiği boşlukları değerlendirmek isteyen Kasımpaşa, 40. dakikada birkez daha öne geçti. Sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Viduez ceza sahası içine orta yaptı. Topu kontrol eden Babel, sol çaprazdaki Scarione’ye pasını verdi. Scarione düzgün bir vuruşla topu Fenerbahçe ağlarıyla buluşturdu ve takımını 2-1 öne geçirdi.
  • 39

    Fenerbahçe uzatmalarda güldü

    74. dakikada sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner son çizgiye inerek ceza sahası içine ortasını yaptı. Ön direkte iyi yükselen Webo, düzgün bir kafa vuruşuyla golü attı ve skoru 2-2 yaptı.  

    90 artı 3’üncü dakikada Fenerbahçe'nin sağ kanattan kullandığı taç atışında top ceza sahası içine geldi. Kafalardan seken topu Kasımpaşa savunması uzaklaştırmak istedi. Ancak kendi arkadaşına çarpan top Webo'nun önünde kaldı. Webo düzgün bir vuruşla golünü kaydetti ve maçın skorunu belirledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız