Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizincihafta geride kaldı. İşte yirmi sekizincihaftada oynanan maçlar ve sonuçları.

Haberler 09.04.2013 - 10:23

  • 1

    Bursa'da Batalla'nın gecesi

    Bursaspor evinde Beşiktaş’ı farklı mağlup etti. Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’ı ağırlayan Bursaspor, Batalla’nın 1 gol atıp 2 asist yaptığı maçta siyah beyazlıları 3-0 mağlup etti. Yeşil beyazlılar bu galibiyetle Avrupa Ligi iddiasını artırdı.
  • 2

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    15. dakikada Bursaspor kontratağında Batalla, topla beraber rakip kaleye gitti. Batalla’nın ara pasında Pinto ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya gelen Pinto, kaleci McGregor’u mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 3

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    36. dakikada sağ kanattan ceza sahası içine giren Şener, pasını Batalla’ya verdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Batalla, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0 yaptı.
  • 4

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    65. dakikada rakibinden sıyrılarak rakip ceza sahası içine giren Batalla, arka direkte boş pozisyondaki Ferhat’a pasını verdi. Ferhat boş pozisyonda vuruşunu yaparak topu 3. kez Beşiktaş ağlarıyla buluşturdu.  

    Bu skorla Bursaspor puanını 43’e çıkardı. Bursaspor bu galibiyetle Avrupa Ligi iddiasını artırırken, 46 puanda kalan ve son 4 maçta 8 puan kaybeden Beşiktaş ise zirve yarışında büyük bir yara aldı.
  • 5

    Antalya'da gol düellosu

    Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasının açılış maçında Medical Park Antalyaspor sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı Diarra’nın iki ve Tita'nın golleriyle 3-2 mağlup ederek 3 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.
  • 6

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    29. dakikada Aissati, Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırmakta zorlandığı topu bekletmeden ceza sahasındaki Isaac'e aktardı. Kaleci Isaksson'u çalımlarken açısını kaybetti ama meşin yuvarlağı hemen yanındaki Diarra'nın önüne bıraktı. Diarra da müsait pozisyonda takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
  • 7

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    35. dakikada hakem Barış Şimşek, Medical Park Antalyaspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Tita'nın penaltı atışında, topu Isaksson'un sağından ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı.   

    40. dakikada sol kanattan topla hareketlenen Özer'in çaprazdan çıkardığı sert şutla, güzel bir gole imza attı ve farkı tekrar bire indirdi.   61. dakikada Aissati, orta sahada Kerem'den kaptığı topu sol çaprazdaki Uğur'a verdi. Uğur da meşin yuvarlağı bekletmeden arka direkteki Diarra'ya  aktardı. Diarra'nın vuruşunda top filelere gitti ve maçın skoru belli oldu.
  • 8

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Ligde üç hafta sonra yeniden galibiyetle tanışan Medical Park Antalyaspor, puanını 40'a çıkarttı ve maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 43 puanla 4. sırada yer aldı.
  • 9

    Belediye kaçtı, Karabük kovaladı!

    Süper Lig'de 28. hafta maçında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-0 öne geçtiği maçta, Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kaldı. 

    Dakikalar 21'i gösterdiğinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Doka serbest vuruştan mükemmel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 10

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Bu golden 5 dakika sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kazanılan penaltı atışında topun başına Holmen geçti ve topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.
  • 11

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken 45.dakikada Kardemir Karabükspor'un kazandığı penaltıda topun başına İlhan Parlak geçti ve topu ağlara göndererek ilk yarının skorunu 2-1 olarak belirledi.
  • 12

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    58.dakikada KDÇ Karabükspor, Gökhan Ünal'ın golüyle maçta beraberliği yakalıyor. Erdem'in sağ kanattan kale önüne yaptığı ortaya altıpas içerisinde dokunan Gökhan'ın topu ağlarla buluşturdu ve takımına beraberliği getirdi.  

    Bu sonuçla İstanbul Büyükşehir Belediyespor puanını 33, Kardemir Karabükspor ise 34'e yükseltmiş oldu.
  • 13

    Kayseri galibiyeti hatırladı

    Süper Lig'de Kayserispor, son 60 dakikayı 10 kişi oynadığı mücadelede 5 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Elazığspor'u 4-1 mağlup ederek üç hafta sonra galibiyeti hatırladı. 

    Ev sahibi Kayserispor, maça çok hızlı başladı. Henüz 7. dakikada son haftaların golcüoyuncusu Bobo, takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.   Golden sonra iyi oyununu devam ettiren Sarı-kırmızılı ekip 29.dakikada farkı ikiye çıkardı. Pablo Mouche'nin sol kanattan yaptığı orta sonrası ceza sahası içinde kafayı Yener Arıca vuruyor. Top Fabio Bilica'nın ayağına çarparak filelere gitti. Kendi ağlarına havalandıran Fabio Bilica, takımını 2-0 yenik duruma düşürdü.
  • 14

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    32.dakikada Salih Dursun ceza sahası içinde Ivan Sesar’a arkadan yaptığı faul sonrası hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyon sonrası hakem Serkan Çınar, Salih Dursun'a da kırmızı kartını gösterdi.  Penaltı atışı için Elazığspor'da Sinan Kaloğlu ve skoru 2-1'e getirerek konuk takımı umutlandırdı.  

    İkinci yarıya ise 10 kişi oynayan Kayserispor, golle başladı. Arjantinli Pablo Mouche, takımını 3-1 öne geçirdi. Orta sahadan aldığı topla ilerleyen Pablo Mouche önce Köksal Yedek ardından da Fabio Bilica'yı geçti. Pablo Mouche ceza sahasına girmeden şık bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturdu.
  • 15

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Mücadelenin 68. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Mouche, Cristian Riveros ile duvar pasına girdikten sonra hızlı bir şekilde ilerdi. Ceza sahasına girdikten sonra yaptığı klas vuruş ile Kayserispor'un 4. golünü attı.  

    Bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig'deki puanını 39'a çıkaran Kayserispor, maç fazlasıyla 7. sıraya yükseldi. Kümede kalma mücadelesi veren Elazığspor ise 32'de kaldı.
  • 16

    Kabustan Zafere...

    Arena'da 90 dakikada neler yaşanmadı ki… Dany'nin 30. dakikada gördüğü kırmızı kart, Terim, Hasan Şaş ve Davala'nın hakem tarafından tribüne gönderilmesi, sahaya giren taraftarlar, Burak'ın direkten dönen iki topu ve son olarak Drogba'nın ilginç golü.  

    Henüz maçın 3.dakikasında ani gelişen Mersin İdmanyurdu atağında Culio sol kanatta topla buluştu ve kale sahasına ortasını gönderdi. Savunma ve Muslera arasında anlaşmazlık çıkınca arka direğe gelen topa Burhan kafayla vurdu ve golü atarak takımını maçın başında öne geçirdi.
  • 17

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    61.dakikada gelişen Galatasaray kontra atağında Didier Drogba yerde kaldı ve Hakem Süleyman Abay penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Melo skora dengeyi getirdi.
  • 18

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    70.dakikada Sabri, sağ kanattan ceza alanına ortasını gönderdi. Gelen topa savunma oyuncusuna rağmen kaval kemiğiyle dokunan Drogba'nın vuruşu yükseldi ve Bicik topa müdahale edemeyince top ağlarla buluştu.Galatasaray Drogba’nın ilginç golüyle 2-1 öne geçti.  

    84.dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Hamit, ceza alanına ortasını gönderdi. Arka direk yakınlarında Drogba güzel bir kafa vuruşuyla topu bir kez daha ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi.   

    Bu sonuçla Galatasaray puanını 56'ya çıkarırken Mersin İdmanyurdu ise 21 puanda kaldı.
  • 19

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Galatasaray'da 30. dakika Mersin İdmanyurdu atağında Burhan, Dany'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Dany son adam olduğu için kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.  

    Hakemin Mersin İdmanyurdu lehine faul düdüğünün ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, çok sinirlendi. Saha kenarına gelen topu alıp yere vuran Terim, hakemin üzerine doğru giderek uzun süre itiraz etti. Hakeme gösterdiği tepkinin ardından Fatih Terim tribüne gönderildi.
  • 20

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Amrabat'a gönderilen sarı kart sonrasında Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş itirazlarından dolayı tribüne gönderilirken 81. dakikada Galatasaray'da diğer yardımcı antrenör Ümit Davala itirazları sonrasında tribüne gönderildi.
  • 21

    Ankara'da kazanan çıkmadı

    Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği, evinde Gaziantepspor'u konuk etti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.  

    Maçın 8. dakikasında Hurşut'un sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde topla buluşan Jimmy, yaptığı kafa vuruşuyla golü kaydetti ve Ankara ekibini öne geçirdi.
  • 22

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    51. dakikada Ozan'ın ara pasıyla sol çaprazdan ceza alanına giren Turgut, yaptığı vuruşla takımına beraberliği getiren golü kaydetti.   63. dakikada Azofeifa'nın şutunda kaleci Karcemarskas'tan dönen topu iyi takip eden Vleminckx, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını bir kez daha öne geçirdi.
  • 23

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    76. dakikada Cenk'in ceza alanına yaptığı ortaya iyi yükselen Kouemaha, düzgün bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak maçın skorunu belirledi.
  • 24

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Bu sonuçla Ankara temsilcisi puanını 39'a çıkarırken, Gaziantepspor puanını 36'ya yükseltti.
  • 25

    Akhisar, Trabzon'u ateşe attı

    Ligde kalma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor, Gekas’ın tek golüyle Trabzonspor’u 1-0 mağlup etti ve umut tazeledi. Düşme hattının hemen üzerinde bulunan bordo mavililer ise kabus görmeye devam ediyor.  


  • 26

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Karşılaşmanın ilk devresinde iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çeviremezken, takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. İkinci yarıda daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başlayan Akhisar Belediyespor, 74. dakikada Gekas’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
  • 27

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Maçın kalan bölümünde Trabzonspor beraberlik golü için rakip kaleye yüklenmesine rağmen aradığı golü bulamadı ve karşılşma Akhisar Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.  


  • 28

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Akhisar Belediyespor puanını 29’a çıkartırken, sahadan puansız ayrılan Trabzonspor ise 34 puanda kaldı.
  • 29

    Fenerbahçe'yi Salih galibiyete taşıdı

    Mutlak 3 puana ihtiyacı olan 2 takımın mücadelesinde, Fenerbahçe'yi Salih galibiyete taşıdı. Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı maçta genç oyuncu, Orduspor ağlarına gönderdiği 2 golle Sarı-Lacivertlilerin şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.
  • 30

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Yüksek tempoda başlayan mücadelede ilk 4 dakika içinde Mor-Beyazlılar, 2 kez Volkan'ı geçemedi ve bir topu da Kuyt çizgiden çıkardı.
  • 31

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Fenerbahçe aradığı golü 38. dakikada Salih ile buldu. Caner, rakiplerini çalımlayarak ceza yayı önünde iki kişi arasındaki Salih'e ara pasını verdi. Salih topu güzel bir şekilde önüne alarak kaleci Fevzi ile karşı karşıya kaldı. Genç oyuncu topu kalecinin solundan ağlara gönderdi ve Sarı-Lacivertlileri 1-0 üstünlüğe taşıdı.
  • 32

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    57. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Kuyt, pasını penaltı noktasının biraz gerisindeki Salih'e gönderdi. Salih, kalecinin ileride olduğunu gördü ve aşırtma bir vuruşla mükemmel bir gol kaydetti.
  • 33

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Bu skorla Fenerbahçe puanını 52'ye yükseltirken, Orduspor ise 29 puanda kaldı.
  • 34

    Eskişehirspor galibiyeti hatırladı

    Eskişehirspor, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Sivasspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. Ligde 6 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrılan Eskişehirspor puanını 39’a çıkartırken, Sivasspor da 35 puanda kaldı.
  • 35

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Sivasspor 45. dakikada Piech’in attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Eskişehirspor savunma oyuncusu Diego'nun hatasını iyi değerlendiren Piech, topla buluştu. Piech'in sert şutunda kaleci Boffin'in solundan ağlarla buluştu.
  • 36

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    İkinci yarıya hızlı başlayan Eskişehirspor, 61. dakikada Veysel Sarı’nın attığı golle skora 1-1 eşitlik getirdi.
  • 37

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi sekizinci hafta

    Ev sahibi takımda 79. dakikada sahneye çıkan Kamara, kaleci Borjan’ı mağlup ederek takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken, Eskişehirspor sahadan 2-1’lik sonuçla galip ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız