Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedincihafta geride kaldı. İşte yirmi yedincihaftada oynanan maçlar ve sonuçları.

Haberler 01.04.2013 - 13:56

  • 1

    Sivasspor son anda

    Sivasspor, 3 puanı son dakikada kopardı! Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor, konuk ettiği Orduspor'u geriye düştüğü maçta son dakikada attığı golle 3-2 mağlup etti.
  • 2

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    76. dakikada Hayrettin'in rakip yarı alandan geriye doğru gönderdiği topu kapan Barral, Sivasspor kalesine doğru hareketlendi. Barral, ceza alanı sağ çaprazından yerden düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.
  • 3

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    85. dakikada Aatif'ın sol kanattan ortasında Hakan Arslan'ın kafa vuruşunda direğe de çarpan top, filelerle buluştu ve skora tekrar eşitlik geldi. 90. dakikada Erman'ın soldan kullandığı korner atışında, ceza alanında iyi yükselen Pedriel, meşin yuvarlağı kafayla ağlara gönderdi ve son dakikalarda takımına galibiyeti getirdi. Yiğidolar, bu galibiyetle puanını 35'e çıkarırken Orduspor 29 puanda kaldı.
  • 4

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    5. dakikada Erman'ın soldan kullandığı serbest vuruşta, altı pas çizgisi üzerinde iyi yükselen Eneramo, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi ve takımına üstünlüğü getirdi.  

    16. dakikada Orduspor, David Barral Torres ile skorda eşitliği sağladı. Ferhat Öztorun'un soldan ceza alanına ortasında Barral Torres'in kafa vuruşunda, kaleci Borjan'ın müdahalesine rağmen top filelere gitti ve skora denge geldi.
  • 5

    Trabzonspor'dan kritik galibiyet

    Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Trabzonspor sahasında Avrupa kupalarını hedefleyen Medical Park Antalyaspor'u Volkan Şen ve Yasin'in golleriyle 2-0 mağlup ederek 3 hafta aradan sonra galip geldi.
  • 6

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    27.dakikada gelişen bordo mavili ekibin atağında, rakip ceza alanı önünde topla buluşan Alanzinho pasını zorda olsa ceza sahası öz çizgisi üzerindeki Henrique'ye verdi. Henrique topu hiç bekletmeden sağ çaprazdaki Volkan'a gönderdi. Volkan çapraz pozisyondan şutunu çekti takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 7

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    82.dakikada sol kanatta topla buluşan Paulo Henrique ceza sahasına girdi ve rakip savunma arasından pasını Yasin'e gönderdi. Yasin ayağının dışıyla yaptığı şık vuruşla farkı 2'ye çıkardı. Golden sonra oyunda tempoyu iyice düşüren Trabzonspor, rakibine gol şansı tanımayarak sahadan 2-0 galip ayrıldı.
  • 8

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Bu sonuçla Trabzonspor puanını 34'e çıkarırken konuk Medical Park Antalyaspor ise 37 puanda kaldı.
  • 9

    Elazığ son nefeste!

    Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Sanica Boru Elazığspor, seyircisi önünde uzun süre geride götürdüğü maçta Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekipte Mehmet Çakır'ın duraklama dakikalarındaki şutu direkten döndü.
  • 10

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Son haftalarda aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Gençlerbirliği, konuk olduğu S.B. Elazığspor maçına etkili başladı. Başkent temsilcisinde, 17. dakikada Azofeifa'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda altı pas içinde yükselen Kulusic'in kafa vuruşu ağlara gitti.
  • 11

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Ev sahibi ekip beraberlik için yüklendiği bölümde Gençlerbirliği'nde Artun 83. dakikada çok net bir pozisyon yakaladı ancak Bilica çizgi üzerinde gole izin vermedi. Bu pozisyondan 3 dakika sonra Elazığspor’un Senegalli oyuncusu Tidiane Sane ceza sahası çizgisi üzerinden cılız sayılabilecek vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımına eşitliği getirdi. Bu sonuçla ev sahibi S.B. Elazığspor 32, Başkent temsilcisi Gençlerbirliği ise puanını 38 çıkarttı.
  • 12

    Karabük galibiyeti hatırladı

    Spor Toto Süper Lig’de Kardemir Karabükspor sahasında Kayserispor ile karşılaştı. Karabükspor, İlhan Parlak, Shelton ve LuaLua’nın golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek ligde 8 hafta aradan sonra sahadan 3 puanla ayrıldı.
  • 13

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    8. dakikada, ev sahibi takımda Kağan, kornerden gelen topu ceza alanındaki İlhan Parlak'a yönlendirdi. İlhan Parlak, kafasıyla topu kaleci Ertuğrul'un yanından ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.
  • 14

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    26. dakikada, orta alandan rakip kaleye hareketlenen Lua Lua, topu ceza alanına koşan Shelton'a gönderdi. Kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kalan Shelton, topu filelere göndererek farkı 2’ye çıkardı. 54. dakikada Kayserispor farkı tekrar bire indirdi. Mouche, sağ kanattan topu ceza alanındaki Ceyhun'a gönderdi. Ceyhun'un bekletmeden yaptığı vuruşta top, kaleci Bora'nın yanından ağlara gitti.
  • 15

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    90. dakikada, Kardemir Karabükspor'da Lua Lua, Kayserisporlu Riveros Nunez'den ceza alanında topu kaptı. Kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kalan Lua Lua, takımının üçüncü golüne imza attı ve maçın skorunu belirledi.     Bu skorla Karabükspor puanını 33’e çıkartarak nefes alırken, Kayserispor ise 36 puanda kaldı.
  • 16

    Kasımpaşa'dan önemli galibiyet

    Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa, Bursaspor’u 2-0 mağlup ederek Avrupa kupalarına katılma yolundaki en önemli rakibinin 3 puan önüne geçmeyi başardı.
  • 17

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    26.dakikada Kasımpaşa, Kerem'in sağ kanattan ortaladığı topa arka direkte iyi yükselen Ibricic, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ters taraftan ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.
  • 18

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    90. dakikada gelişen Kasımpaşa ani atağında Bursaspor savunması az adamla yakalandı. Serdar'ın geri pasında top kısa düştü. Kaleci Harun'un uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak Uche'ye çarparak Nijeryalı oyuncunun önünde kaldı. Golcü oyuncu, boş kaleye topu yuvarlayarak maçın skorunu belirledi. Karşılaşma 2-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle sona erdi ve Daha önce 2. Lig ve Süper Lig'de 6 kez rakibini konuk eden lacivert-beyazlılar, elde ettiği bu galibiyetle Bursaspor'u İstanbul'da ilk kez yenme başarısı gösterdi. Bu skorla Kasımpaşa puanını 43’e yükseltirken, Bursaspor 40 puanda kaldı.
  • 19

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya giren bir taraftar, Bursaspor kalecisi Harun Tekin'in üzerine yürüdü.
  • 20

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Harun'a doğru koşan taraftarı güvenlik görevlileri etkisiz hale getirdi. Bu sırada kaleci Harun, yerde yatan taraftarı yumrukladı. Koşarak o bölgeye gelen Bursasporlu futbolcular da araya girince, arbede yaşandı. Yeşil-beyazlı futbolcular Harun'u yanlarına alarak soyunma odasına götürdü. Kaleciye saldıran taraftarı da polis dışarıya çıkardı.
  • 21

    Kral yine sahnede

    Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Real Madrid maçına moralli gidiyor. Sarı-kırmızılılar Burak Yılmaz'ın golleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetine uzandı. 


  • 22

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Maça etkili başlayan Galatasaray aradığı golü 23. dakikada buldu. Drogba'nın pasıyla savunmanın arkasına kaçan Burak Yılmaz, sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Golcü futbolcu, yerden yaptığı vuruşla kaleci Eduardo'nun kapattığı köşeden topu ağlarla buluşturdu.
  • 23

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Sarı-kırmızılılarda 35. dakikada bir kez daha Kral sahneye çıktı.  İstanbul Büyükşehir Belediyespor savunmasının dengesiz yakalandığı pozisyonda Drogba, Hamit Altıntop'tan aldığı pası sağdan hızla ceza sahasına giren Eboue'ye aktardı. Eboue'nin altı pas içine çıkardığı topa kale önünde ayak koyarak filelere gönderen Burak Yılmaz, skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci devre oyunun temposunu düşüren Galatasaray maçı 2-0 kazandı.
  • 24

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet gollerine imza atan Burak Yılmaz, üst üste 5. resmi maçında da fileleri havalandırdı.Son 5 resmi maçına 7 gol sığdıran sarı-kırmızılı oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de 18 kez meşin yuvarlağı ağlara göndererek gol krallığı yarışının zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı.
  • 25

    Gaziantep nefes aldı

    Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile Eskişehirspor, Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan ev sahibi Antep, çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
  • 26

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Ev sahibi ekip, aradığı golü de mücadelenin 26. dakikasında buldu. Taşkın'ın sol çaprazdan Eskişehirspor ceza sahası içine ortaladığı topu kontrol eden Medunjanin, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 27

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    37.dakikada  Wilton'un pasıyla topla buluşan Cenk Tosun, topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.
  • 28

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Sahasında Eskişehirspor'u 2-0 mağlup eden Antep, Spor Toto Süper Lig'deki puanını 35'e çıkardı ve düşme hattından uzaklaştı. Eskişehirspor ise 36 puanda kaldı.
  • 29

    Fenerbahçe 3'te 3 yaptı

    Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 2-0 yenen Fenerbahçe, 24. haftadaki Beşiktaş yenilgisinin ardından üst üste üçüncü galibiyetine imza attı. Sarı lacivertliler bu galibiyetle lider Galatasaray’ın puan farkını açmasına izin vermezken, Sow'un şutunda kale çizgisini geçen topun gol değeri kazanmaması maça damga vurdu.
  • 30

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Karşılaşmanın ilk devresinden iki takımında gol çabaları sonuçsuz kalırken ikinci devreye Fenerbahçe adeta golle başladı. 47. dakikada Webo, kaleci Oğuz’u mağlup ederek sarı lacivertlileri 1-0 öne geçirdi. Sağ kanattan ceza sahası içine yapılan ortaya Webo iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı. Oğuz ilk pozisyonda gole izin vermezken, dönen topu tamamlayan Webo, kaydettiği golle Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi.
  • 31

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    83.dakikada Akhisar Belediyespor savunmasının arkasına koşu yapan Sow topla buluştu. Topu kontrol ettikten sonra sağ çaprazdan ceza sahasına giren Sow, kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.
  • 32

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 2-0'lık sonuçla ligde 14. galibiyetine ulaşarak, puanını 49'a yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korudu.
  • 33

    Kartal Mersin'de uçtu

    Beşiktaş 2 hafta aradan sonra kazandı. Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu’na konuk olan siyah beyazlılar, Fernandes ve Nobre’nin kendi kalesine attığı golle rakibini 2-1 mağlup etti ve Galatasaray ile Fenerbahçe'yi takibini sürdürdü.
  • 34

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Beşiktaş, aradığı golü 32. dakikada Fernandes ile buldu. Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Olcay, pasını Fernandes’e verdi. Portekizli yıldız futbolcu, savunma oyuncusu ve kalecinin arasından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
  • 35

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    Bu dakikadan sonra Beşiktaş daha kontrollü bir oyun sergilerken, Mersin İdman Yurdu daha fazla rakip kaleye gitmeye başladı. Ev sahibi takım 40. dakikada Nobre ile Beşiktaş’a cevap verdi ve skora 1-1 eşitlik getirdi.
  • 36

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi yedinci hafta

    51. dakikada Nobre’nin kendi kalesine attığı golle Beşiktaş tekrar öne geçti. Beşiktaş’ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Fernandes topu ceza sahası içine ortaladı. Gelen topu Nobre ters bir kafa vuruşuyla kendi ağlarına gönderdi.    Bu galibiyetle puanını 46’ya çıkardı ve Galatasaray ile Fenerbahçe’yi takibini sürdürdü. Ligde kalma umutları azalan Mersin İdman Yurdu ise 21 puanda kaldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız