Terim ve Şaş tribüne

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş, Orduspor mücadelesinde hakem Serkan Çınar tarafından tribüne gönderildi.

Haberler 25.02.2013 - 22:17

  • 1

    Terim ve Şaş tribüne

    Birbirinden ilginç olaylara sahne olan Orduspor maçına üç teknik adamla çıkan Galatasaray, mücadeleyi tek teknik adamla tamamladı.
  • 2

    Terim ve Şaş tribüne

    Sarı-kırmızılı takım zor anlar yaşadığı ve 2-0 geriye düştüğü ilk yarı sonrası devre arasında teknik direktörsüz kaldı.

    Hakem Serkan Çınar'ın verdiği kararları beğenmeyen Fatih Terim, devrenin bitiş düdüğünde hakemin yanına giderek kararlarından ötürü tepki gösterdi.
  • 3

    Terim ve Şaş tribüne

    Maç sonu Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Fatih Terim’in tribüne gönderilmesiyle ilgili, "Söylediği bir söz yok, hakem alkış nedeniyle attığını söylüyor" derken, Terim'in hakeme, "Aferin çık 2. yarı daha kötü maç yönet' deyip alkışladığı için tribüne gönderildiği iddia edildi.
  • 4

    Terim ve Şaş tribüne

    Ali Dürüst ayrıca, "Hakem bakalım raporunda ne yazacak? Küfür olmadığı halde ne yazılacak? Hocamızın 105. maddeden erteleme cezası olduğu için mi yapıldı, bilemiyorum" şeklinde konuştu.
  • 5

    Terim ve Şaş tribüne

    Fatih Terim, Trabzonspor ile geçen sezon oynanan Süper Final maçında, hakem Tolga Özkalfa ve yardımcılarına hakaret ettiği için 3 maç ceza almış, Tahkim Kurulu, Disiplin Talimatı'nın geçen sezonki 105, bu sezonki 103. maddesi gereği 1 maçlık cezasını çeken Terim'in kalan 2 maçlık cezasını ertelemişti.
  • 6

    Terim ve Şaş tribüne

    Hakem Serkan Çınar'ın raporu doğrultusunda Terim'in yeniden 2 maç ceza alması gündeme gelebilecek. Terim, tribünden taktik verdiği için de ceza alabilir.
  • 7

    Terim ve Şaş tribüne

    Ayrıca ikinci yarıya Fatih Terim'siz çıkan Galatasaray'da daha sonra yardımcı antrenör Hasan Şaş da tribüne gönderildi.

    Terim'in yardımcısı 63. dakikada hakem Serkan Çınar'ın bir pozisyonda penaltı vermemesine tepki göstererek, kendisine ayrılan yeri geçti. İtirazlarının uzaması üzerine Çınar, Şaş'ı da tribüne gönderdi.
  • 8

    Terim ve Şaş tribüne

    Bu arada maçın ardından, sarı-kırmızılı ekipten kimse basın toplantılarına katılmadı.
  • 9

    Terim ve Şaş tribüne

    Karşılaşma sonrası medya mensupları basın toplantısı salonuna gelerek her iki takımın teknik heyeti ile futbolcularının açıklamalarını beklerken, Galatasaray Medya İlişkiler Sorumlusu Hande Sümertaş, sarı-kırmızılı ekipten kimsenin toplantıya katılmayacağını duyurdu.
  • 10

    Terim ve Şaş tribüne

    Öte yandan, yayıncı kuruluşun maç sonu canlı yayınına da Galatasaray'dan kimsenin katılmadığı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız