Volkan 10 dakika yerde kaldı

Fenerbahçe kalecisi, Beşiktaşşı Edu'nun müdahalesiyle sakatlandı.

Haberler 29.04.2012 - 20:45

  • 1

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Volkan yürekleri ağızlara getirdi.
  • 2

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    10. dakikada Fernandes'in ara topuna hareketlenen Edu'nun yerdeki müdahalesiyle acı içinde kalan Volkan'a, saha içinde müdahale edildi.
  • 3

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    Tecrübeli kaleci, maçın yaklaşık 10 dakika durmasına neden olan sakatlığının ardından mücadeleye devam etti.
  • 4

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    Pozisyonun ardından iki takım futbolcuları arasında gergin anlar yaşandı.
  • 5

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    Volkan maç sonrası yaptığı açıklamada, dizine saha içinde 8, soyunma odasında ise 9 dikiş atıldığını söyledi.
  • 6

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    Basın toplantısının başında, pozisyonda 'kendini sakınmamakla' suçladığı Edu'nun özrünü kabul etmediğini söyleyen Volkan, toplantıyı özrü kabul ettiğini belirterek noktaladı.

    Tecrübeli file bekçisi, "Özrü kabul ettin mi etmedin mi?" sorusunu ise ''İkisinden biri'' diye cevapladı.
  • 7

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    Maç sonu basın toplantısına gelen Volkan'ın ayakta yaptığı açıklamalar şöyle:

    "Galibiyet yaramın acısını dindirdi. Güzel mücadele oldu. Çok iyi mücadele ettik. İnanmışlığın yanıtını alıyoruz. Kim oynarsa oynasın herkes mücadelesini veriyor. Mücadele verdiğimiz için karşılığını alıyoruz. Mutluyuz ve huzurluyuz...
  • 8

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    Edu, Allah'tan sabit ayakkabı giymiş. Vidalı giyseydi bacağım paramparça olurdu. Özrü kabul etmiyorum. Pozisyonda sakınmadığını düşünüyorum. Ayağını çekebilirdi. Topa hakim olmuştum. Özür dilemiş. Özrünü kabul ediyorum. Hakem de sakınmadığı fikrindeydi. Madem sakınmadıysa neden kırmızı kart göstermedi. Diz yırtıldı. Ama galibiyetin sevinci acıyı unutturdu.
  • 9

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    Egemen Korkmaz 10 yıl oda arkadaşımdı. Nasıl biri olduğunu çok iyi biliyorum. Saha içinde herkes değişir. Sakatlığım sırasında İbrahim Toraman ve Rüştü Reçber de geldi. Taraftarlardan ricam Egemen'in üstüne gitmesinler."
  • 10

    Volkan 10 dakika yerde kaldı

    Beşiktaşlı Edu'da, maç sonu Volkan'ın sakatlandığı pozisyonla ilgili olarak üzgün olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

    ''Pozisyona girdiğim zaman rakip kaleciyi sakatlayacak şekilde müdahalede bulunmak istemedim. Beni tanıyanlar benim böyle bir şey yapmayacağımı bilir. Maç içinde oluşan bir pozisyondu.

    Sonuçta Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve o pozisyona girmek gerekiyordu. Pozisyon geldiğinde elimden geleni yapmam lazım. Pozisyonu değerlendirmeye çalışırım. Pozisyon oldu ve Volkan sakatlandı. Bu nedenle kendisinden özür diliyorum.

    Bir yandan üzgünüm böyle bir pozisyon olduğu için, bir yandan da Volkan sakatlanmadığı için mutluyum. Tekrar özürlerimi sunuyorum. İrade dışı bir pozisyondu. Ancak pozisyon bana geldiğinde değerlendirmek zorundayım.''
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız