"Samsung Galaxy S6 parmak izi özelliği ile geliyor"

Geçtiğimiz günlerde Almanya merkezli GSM operatörü T-Mobile’ın oaylaştığı fotoğrafın ardıdnan kıvrımlı bir ekrana sahip olacağı iddiaları güçlenen modelin ana ekranda bulunan buton sayesinde parmak izi kullanımına izin vereceği öne sürüldü.

Haberler 24.02.2015 - 09:38

  • 1

    Samsung’un yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S6’ya yönelik iddialara bir yenisi eklendi.

  • 2

    Geçtiğimiz günlerde Almanya merkezli GSM operatörü T-Mobile’ın paylaştığı fotoğrafın ardından kıvrımlı bir ekrana sahip olacağı iddiaları güçlenen modelin ana ekranda bulunan buton sayesinde parmak izi kullanımına izin vereceği öne sürüldü.

  • 3

    Söz konusu fotoğrafın yayınlanmasının ardından görsel üzerinde incelemelerde bulunan uzmanlar, ekranın alt kısmında bulunan tuşun iPhone 6 ve 6 Plus’taki givi parmak izi okuyucusu olduğunu ve yeni modelin bu sayede şifresiz kullanıma izin vereceğini iddia ediyor.

  • 4

    2015’te piyasaya sürülmesi beklenen ve fiyatı hakkında henüz bir bilgilendirme yapılmayan Samsung S6’nın sahip olacağı özellikler hakkında da net bir bilgi bulunmuyor

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız