Apple Spotify'ın en büyük rakibi olacak

Apple'ın online müzik uygulaması Beats gözünü Music Spotify'ın tahtına dikti.

Haberler 27.03.2015 - 13:10 Son Güncelleme : 27.03.2015 - 13:12

  • 1
    2008 yılında kurulan ve kısa süre içinde milyonlarca üye sayısına ulaşarak sektörün devlerinin dikkatini çeken İsveç merkezli Spotfy'ı dişli bir rakip bekliyor. Apple'ın online müzik uygulaması Beats Music gözünü Music Spotify'ın tahtına dikti.
  • 2
    Apple'ın geçen sene 3 milyar dolar karşısında bünyesine kattığı Beat Music, sevilen şarkıcı ve müzik grupları ile anlaşma yapmaya hazırlanıyor.
  • 3
    New York Times'ın raporuna raporuna göre, Apple bir süre önce  Nine Inch Nails isimli endüstriyel rock grubunun üyesi Trent Reznor ile anlaştı.

    Müzik endüstrisini yakından tanıyan bu isim ile anlaşan Apple, adece kendi platformunda yer alacak özel içerikler sayesinde Spotify'ın en büyük rakibi olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız