Başbakan Yıldırım, AK Parti'li eski bakanlarla buluştu

Başbakan Binali Yıldırım 2002 yılından bu yana kurulan AK Parti hükümetlerinde görev yapan eski bakanlarla Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi.

Haberler Anadolu Ajansı 31.08.2016 - 21:35 Son Güncelleme : 31.08.2016 - 21:41

  • 1
    Yemekli toplantıya aralarında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Suat Kılıç, Sadullah Ergin, Nihat Ergün'ün de aralarında bulunduğu 40'ın üstünde eski bakan katıldı.
  • 2
    Yemeğe katılan en dikkat çekici isimse Mehmet Müezzinoğlu oldu. Müezzinoğlu eski Sağlık bakanı olarak davet edildiği toplantı başlamadan, yeni Çalışma Bakanı olarak atandı.
  • 3
    Çankaya Köşkü'ndeki akşam yemeğine AK Parti'den ihraç edilen Yaşar Yakış, istifa eden eski Kültür Bakanı Erkan Mumcu, Ertuğrul Günay ile eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Abdüllatif Şener ise davet edilmedi. 

    Gecenin geç saatlerine kadar süren toplantıda Başbakan Binali Yıldırım'ın eski kabine üyelerine FETÖ ile mücadele, Fırat Kalkanı harekatı gibi konularda bilgi verdiği ve görüşlerini dinlediği öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız