Bayram tatilcilerinin dönüş çilesi

Bayram tatilinin sona ermesinin ardından tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor. Yoğunluk, İstanbul-İzmir Otoyolu, Osmangazi Köprüsü ve Tekirdağ-İstanbul yolunda sürüyor. Demirkapı Tüneli'nin Mayıs ayında tamamlanmasıyla ulaşıma açılan Beyşehir-Derebucak-Serik güzergahlı Yeni Konya-Antalya kara yolunda iki gündür yaşanan trafik yoğunluğu ise bayram tatilinin bitmesiyle azaldı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı, DHA 02.07.2023 - 21:39 Son Güncelleme : 03.07.2023 - 00:30

  • 1

    TEKİRDAĞ-İSTANBUL

    Kurban Bayramı tatilini yaşadıkları yerlerin dışında geçiren tatilcilerin dönüşe geçmesiyle Tekirdağ-İstanbul yolunda oluşan trafik yoğunluğu sürüyor. Özellikle Tekirdağ-İstanbul kara yolunun Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy ve Kumbağ mevkilerinde, zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.
  • 2

    Yolun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücüleri aşırı hız, yakın takip ve hatalı sollama konularında uyardı.

    Kara yolundaki akıcı yoğunluğun sürmesi bekleniyor.

  • 3

    ANKARA'YA GİRİŞ NOKTALARINDA BAYRAM DÖNÜŞ YOĞUNLUĞU

    Başkentteki şehirler arası yollarda, Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle trafik yoğunluğu devam ediyor. Ankara-Samsun yolunda, akşam saatlerinde trafik yoğunluğunun daha da arttığı dikkati çekti.
  • 4

    KONYA-ANTALYA KARAYOLU

    Demirkapı Tüneli'nin mayıs ayında tamamlanmasıyla ulaşıma açılan Beyşehir-Derebucak-Serik güzergahlı Yeni Konya-Antalya kara yolunda iki gündür yaşanan trafik yoğunluğu bayram tatilinin son gününde de devam etti. Trafik yoğunluğunun en çok hissedildiği yer ise Beyşehir girişi oldu. Beyşehir'e girişte çevre yolunu kullanmak yerine şehir merkezini tercih eden sürücüler ilçe merkezinde yoğunluğun daha da artmasına neden oldu.
  • 5
    Konya ve çevre illerden tatil için Beyşehir Gölü kıyılarına günübirlik gelerek Karaburun Plajında tatil yapan ailelerin yer aldığı araçların da eklenmesiyle kent merkezinde uzun araç kuyrukları oluştu. Şehir merkezinde Ali Akkanat ve Köprübaşı caddelerinde araçlar güçlükle ilerledi.
  • 6

    ANADOLU OTOYOLU

    Bolu'da Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 18 araç birbirine girdi. Kazada hafif şekilde yaralanan 6 kişiye ayakta müdahale edilirken, 4 kişi hastaneye sevk edildi.
  • 7
    Kaza, sabah saatlerinde Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli çıkışındaki 2’nci viyadükte meydana geldi.
  • 8
    Ankara yönünden İstanbul istikametine giden araçlardan biri kaza yaptı, ardından arkadan gelen araçlar birbirine çarptı.
  • 9

    Kazada 18 araç birbirine girerken olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

    Sağlık ekipleri, hafif yaralanan 6 kişiye olay yerinde ayakta müdahale ederken, 4 kişi kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

  • 10

    Öte yandan kaza nedeniyle Anadolu Otoyolu’nun İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.

    Ulaşım iki şeritten sağlanırken, bölgede trafik yavaş şekilde ilerliyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • 11

    Ege Bölgesi'nin kavşak kentlerinden biri olan Afyonkarahisar'da da trafik yoğunluğu oluştu.

    Afyonkarahisar-Konya karayolunun Çay ilçesi girişinde tatilciler uzun araç kuyruklarına neden oldu.

  • 12

    Konya'dan Afyonkarahisar'a geliş istikametinde yoğunluğun daha fazla olduğu gözlendi.

    Trafik polisleri ve jandarma trafik ekipleri yoğunluğun azaltılması için yoğun bir uğraş verdi.

    Karayolundaki yoğunluğun günün ilerleyen saatlerinde de devam etmesi bekleniyor.

  • 13
    İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nde, Yalova ve Bursa geçişlerinde trafik hareketliliği dikkat çekti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız