Bu ay vizyona giren filmler: Mart ayında izleyebileceğiniz 6 film 

Mart ayında birçok farklı türden yapım beyazperdede seyirci karşısına çıkacak. Dune: İkinci Bölüm, Road House ve en yeni Hayalet Avcıları, bu ayın kaçırılmayacak filmleri arasında yerini aldı. 
İşte bu ay vizyona giren kaçırılmayacak filmler 

Haberler ntv.com.tr 04.03.2024 - 16:26

  • 1

    DUNE: ÇÖL GEZEGENİ BÖLÜM İKİ

    Bilim kurgu klasiklerinden Dune serisinin ikinci filmi Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two), ailesini yok edenlere karşı intikam savaşı başlatan Paul Atreides'in hikayesini konu ediniyor. Paul Atreides, ailesini yok eden komploculara karşı bir intikam savaşı başlatır. Bu süreçte Paul, Chani ve Fremen'lerle güçlerini birleştirir.

    Ancak Paul, zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Hayatının aşkı ve bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Paul, yalnızca onun öngörebileceğini korkunç bir geleceği engellemek için zorlu bir mücadeleye girişir.
  • 2

    ROAD HOUSE

    1989 tarihli aynı adlı filmin yeniden uyarlaması olan  Road House bu ay izleyebileceğiniz yapımlar arasında yer alıyor. 8 Mart'ta vizyona girmesi beklenen filmin Başrolünde  Donnie darko, Nightcrawler  ve Yarından Sonra gibi yapımlarla tanınan ünlü ABD’li oyuncu Jake Gyllenhaal yer alıyor.
  • 3

    SPACEMAN

    Jaroslav Kalfař'ın romanından uyarlanan Spaceman'de Adam Sandler, güneş sisteminin sınırında tek başına bir görevdeyken varoluşsal bir kriz yaşayan bir Çek astronotu olarak karşımıza çıkıyor.
  • 4

    KUNG FU PANDA 4

    Son filminden bu yana 8 yıl geçen Kung Fu Panda serinin dördüncü filmiyle bu ay geri dönüyor.  8 Mart 2024'te vizyona girmesi planlanan film, DreamWorks Animation serisinin planlanan bir üçlemeyi tamamladığı 2016'dan bu yana Kung Fu Panda serisinin ilk filmi olacak.
  • 5

    GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE

    Dünyada büyük bir hayran kitlesi kazanan Hayalet Avcıları serisinin yeni filmi Ghostbusters: Frozen Empire bu ay vizyona giren bir başka yapım.
  • 6

    GODZİLLA X KİNG KONG: THE NEW EMPIRE

    2021'de izleyiciyle buluşan "Godzilla vs. Kong’un" devam filmi "Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk" bu ay seyirici ile buluşuyor. Adam Wingard'ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu "Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk", insanlık tarafından yeni keşfedilen mistik yeraltı dünyasının iki devi Kong ve Godzilla'nın, bu kez hem insanlığın hem de kendilerinin varlığını tehdit eden bir tehlikeye karşı birleşmelerini konu ediniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız