Bugün ne oldu? [11 Ağustos 2011]

Bugün ne oldu? [11 Ağustos 2011]

Haberler 11.08.2011 - 09:16

  • 1

    ‘Oğlum artık huzura kavuşacak’

    Teoman’ın müziği bırakması annesi Şaziment Yakupoğlu’na bayram sevinci yaşattı: "Hiçbir anne oğlunun mutsuzluğunu istemez. O camia oğlumu çok yıprattı, hırpaladı. Aldığı kararı öğrendiğim günü bayram ilan ettim. Oğlum artık huzura kavuşacak..."
    Haberin devamı
  • 2

    'Üstün yetenekli Türk'

    Arda Turan'ın, Atletico Madrid'e transferi İspanya'da büyük ses getirdi. Kırmızı-beyazlı kulübün internet sitesi, milli yıldızı, "Üstün yetenekli Türk" diye tanıttı. Gazeteler ise "Atletico artık Arda'ya sahip" başlıklarını kullandı. Futbolcu yeni formasını giydi ve fotoğrafını Twitter'da yayınlandı.
    Haberin devamı
  • 3

    Somali için kolları sıvadı

    Ajda Pekkan, eylül ayında bütün masraflarını cebinden karşılayacağı ve tüm gelirini Somali’ye göndereceği bir konser verecek. Süperstar’ın hedefi 2 milyon lira toplamak...
    Haberin devamı
  • 4

    Gözaltı torbalarınıza artık veda edin

    Güzelliğin ve yüz ifadesinin en önemli unsurlarından biri olan gözler, yaşın ilerlemesiyle birlikte deforme olabiliyor. Göz kapaklarında düşme ve gözaltı torbaları en güzel gözlere bile gölge düşürüyor ama basit estetik müdahalelerle yıllara meydan okuyan canlı ve sağlıklı bakışlara sahip olabilirsiniz.
    Haberin devamı
  • 5

    Çocukların sebze sevmesi annelerin elinde

    Çocuklarının sebze sevmesini isteyen anneler, gebeyken bol bol sebze yemeli...
    Haberin devamı
  • 6

    Babacan soruları yanıtlıyor

    Başbakan Yardımcısı Babacan, NTV/CNBC-e ortak yayınında.
    Haberin devamı
  • 7

    CHP yönetimi değişiyor

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Yönetim Kurulu’nda revizyon için düğmeye bastı. Hurşit Güneş, Süheyl Batum, Gülsüm Bilgehan, Sena Kaleli ve Emrehan Halıcı yeni yönetimde yer almayabilir.
    Haberin devamı
  • 8

    Uyku apneniz varsa ve yaşınız da ileriyse...

    Uyku apnesi olan ileri yaştaki kadınların bunama (demans) riskinin yüksek olduğu ortaya çıktı.
    Haberin devamı
  • 9

    Arınç: TV izlerken kusmak istiyorum

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, televizyonda yayınlanan izdivaç programlarını eleştirirken “Afedersiniz, kusmak istiyorum” dedi.
    Haberin devamı
  • 10

    Eskişehirsporlu Batuhan kaza yaptı

    Eskişehirspor'un 20 yaşındaki golcü futbolcusu Batuhan Karadeniz'in U dönüşü yaptığı sırada otomobiline çarpan 41 yaşındaki motosiklet sürücüsü Ali Şen yaralandı.
    Haberin devamı
  • 11

    Homeros Ödülü Ayla Algan'ın

    Çanakkale Uluslararası Troia Festivali'nde Homeros Bilim Kültür Sanat Ödülü tiyatro oyuncusu Ayla Algan'a verildi.
    Haberin devamı
  • 12

    Bin Ladin filmi incelensin!

    Cumhuriyetçiler, Beyaz Saray'ın Bin Ladin'in öldürülmesini konu alan filmin yapımcılarına bilgi sızdırdığını iddia etti.
    Haberin devamı
  • 13

    'Afrika en kötü dönemini yaşıyor'

    BM, Doğu Afrika'daki açlık krizinde daha en kötü durumla karşılaşılmadığını ve küresel çapta kitlesel bir müdahale olmaması durumunda, yüzbinlerce kişinin açlık ve ölümle karşı karşıya kalacağı uyarısında bulundu. Özellikle hem iç savaşla hem de açlıkla boğuşan Somali'de durumun çok kritik olduğu bildirildi.
    Haberin devamı
  • 14

    Suriye’ye mesaj 'koordineli'

    Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun ‘ABD'nin mesajını taşıdığı’ yönündeki iddialar ABD Dışişleri Bakanlığı bilgilendirme toplantısında da gündeme geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Türkiye’yle ABD’nin mesajlarının koordineli olduğunu söyledi.
    Haberin devamı
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız