CHP'ye 'terlik provokasyonu'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Adana mitingi sırasında, bir kişi, kalabalığın üzerine terlik attı.

Haberler 02.09.2010 - 21:40

  • 1

    CHP'ye 'terlik provokasyonu'

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. CHP lideri, bir kişinin kalabalığın üzerine attığı terlik sonrası, meydandakilere provokasyona gelmemeleri yönünde çağrıda bulundu.
  • 2

    CHP'ye 'terlik provokasyonu'

    ''Yürekli geliyoruz. Baskılar bizi yıldıramayacak'' diyen Kılıçdaroğlu, halkın iktidarını kurmak için yola çıktıklarını söyledi.
  • 3

    CHP'ye 'terlik provokasyonu'

    Başbakan Erdoğan'ın geçmişte kendisinin Büyük Ortadoğu Projesi'nin eşbaşkanı olduğunu söylediğini belirten Kılıçdaroğlu, ''Neymiş? Her yerde aynı şeyi söylüyormuş. Recep Bey, Ofer'i öğleden önce tanımıyorum, öğleden sonra tanıyorum demedi mi? Bu Recep Bey değil miydi Büyük Ortadoğu Projesi'nin eşbaşkanıyım diyen? Şimdi yan çizdi. Söylediklerini unuttu. Ama biz halkına, ülkesine ihanet eden bir Başbakan'ı unutmayacağız" dedi.
  • 4

    CHP'ye 'terlik provokasyonu'

    İktidarın yanlış ekonomi politikaları izlediğini, Başbakan Erdoğan'ın başta işsizlik olmak üzere halkın sorunlarına duyarsız olduğunu ileri süren Kılıçdaroğlu, Adana'nın yanlış politikalar sonucu ''fabrikalar çöplüğüne'' dönüştüğünü iddia etti.
  • 5

    CHP'ye 'terlik provokasyonu'

    Alanda bulunan ''Sandıkta oy çalarlar, sınavda soru çalarlar, fırsat bulsa geleceğimizi çalarlar'' pankartını işaret eden Kılıçdaroğlu, halkının geleceğinden endişe duymadığı bir ülke vadettiğini söyledi.
  • 6

    CHP'ye 'terlik provokasyonu'

    Başbakan Erdoğan'a bir televizyon programında tartışma teklifini de yineleyen Kılıçdaroğlu, ''Recep Bey, benim karşıma çıkmaya cesaret edemez. Çünkü karşıma çıkacak adamda, mangal gibi yürek olması lazım'' diye konuştu.
  • 7

    CHP'ye 'terlik provokasyonu'

    Öte yandan, bir kişinin kalabalığa doğru terlik fırlatması üzerine kısa süreli tartışma yaşandı. Kılıçdaroğlu, meydandakilere provokasyona gelmemeleri yönünde çağrıda bulundu.
  • 8

    CHP'ye 'terlik provokasyonu'

    Kılıçdaroğlu, sözlerini, ''Adana'nın güzel yürekli insanları, destek verin. 12 Eylülde 'hayır' deyin Türkiye'nin önü açılsın'' diye bitirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız