Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu (THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Tuğçe Saatman evlendi)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile Tuğçe Saatman'ın düğününe katılarak nikah şahidi oldu.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 18.11.2018 - 22:14

  • 1

    GELİN SPOR SPİKERİ

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile Tuğçe Saatman'ın düğününe katılarak nikah şahidi oldu. Tuğçe Saatman, Süper Lig'in yayıncısı Bein Sports kanalında sunucu olarak görev yapıyor.
  • 2

    ESKİ BAKAN DA ŞAHİT OLDU

    İş dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da nikah törenine katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikahta şahitlikleri  diğer şahitlikleri eski bakanlardan Mehmet Müezzinoğlu, iş insanları Hasan Ulusoy, Atalay Tarakçıoğlu ve Murat Tarakçıoğlu yaptı.
  • 3

    EN AZ 3 ÇOCUK TEMENNİSİ

    Erdoğan evlilik cüzdanını gelin Tuğçe Saatman'a verirken, en az 3 çocuk tavsiyesini yineledi ve “Geçmişte doğum kontrolü ile neslimizi kurutmaya kalktılar. Güçlü aileler ile güçleneceğiz” dedi.
  • 4

    DÜĞÜNE KATILANLAR

    Nikaha Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Ankara Valisi Vasip Şahin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Fahrettin Altun ile iş dünyasından şu isimler katıldı: Erdal Bahçıvan, Şekib Avdagiç, Yılmaz Ulusoy, Mehmet Cengiz, Mehmet Nazif Günal, Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu, Vedat Aşçı, Ali Kibar, Fikret Öztürk, Onur Soysal, Vahap Küçük, Muzaffer Akpınar, Mehmet Büyükekşi, Sani Şener, Atilla Doğudan, Cengiz Aktürk, Gülsüm Azeri, Adnan Çebi, İsmet Yıldırım ve Yıldırım Demirören...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız