Günün öne çıkan 10 haberi (13 Temmuz 2018)

13 Temmuz 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 13.07.2018 - 17:00 Son Güncelleme : 13.07.2018 - 17:30

  • 1

    1. ERDOĞAN: BUNDAN SONRA SADECE ZAFER MARŞLARI YAZACAĞIZ

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk kabinesine tören düzenledi. Erdoğan, 1. Meclis'te düzenlenen törende bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan, "İnşallah bundan sonra sadece zafer marşları yazacağız" dedi.

  • 2

    2. TBMM BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM'A ŞEREF MADALYASI

    TBMM Başkanı Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası Tevcih Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendisi 40 yıllık yoldaşlığımızda bizi yolda bırakmadığı gibi, bazıları gibi yolunu da şaşırmadı. Her görevi en güzel şekilde yerine getirdi" dedi. Erdoğan’ın konuşması sırasında Yıldırım’ın duygusal anlar yaşadığı görüldü.

  • 3

    3. TÜRKİYE PAKİSTAN'A ATAK HELİKOPTERİ SATTI

    Türkiye ile Pakistan arasında 30 adet T129 ATAK helikopterinin satışına yönelik imzalar atıldı. Böylece tek seferde en büyük savunma sanayisi ihracatı gerçekleştirildi.

  • 4

    4. "KÖPEK ÇÖP KAMYONUNDA EZİLDİ" İDDİASI

    Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bir köpeğin canlı canlı çöp kamyonuna atılarak ezildiği iddia edildi. Sosyal medyada yer alan görüntülerle ilgili Acıgöl Belediye Başkanı'ndan bir açıklama geldi. Açıklamada, görüntülerdeki aracın 'hayvan toplama aracı olduğu', köpeğin ise öldürülmediği ve tedavisinin ardından salındığı belirtildi.

  • 5

    5. KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

    KPSS 2018/1 puanına göre, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları belli oldu.

  • 6

    6. İNGİLTERE'DE TRUMP'A TEPKİ

    İngiltere'yi ziyaret eden Trump'ın Brexit müzakerelerini eleştirmesi ve "Boris Johnson harika bir başbakan olur" açıklaması ülkeyi karıştırdı. Trump'a cevap veren İngiliz Bakan Sam Gyimah, "Terbiyeniz nerede, Sayın Başkan?" mesajını Twitter hesabında paylaştı.

  • 7

    7. UZAY GEMİSİNİN BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

    Sivil uzay çalışmalarında rekabet her geçen gün artarken, uzay turizmi için geri sayım devam ediyor. Turistik uzay gemisinin bilet fiyatları belli oldu. Uzaya gitmek için en az bir milyon TL'yi gözden çıkarmak gerekecek.

  • 8

    8. 'GÜVENLİ VE EKONOMİK' UÇAN OTOMOBİL

    ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Silikon Vadisi'nden bir girişimci tarafından tasarlanan uçan araç görücüye çıktı. Bu araçların en önemli özelliği güvenli ve ekonomik olması. Blackfly adı verilen ve elektrikle çalışan araçlarla uçabilmek için özel bir eğitim gerekmiyor. 40 kilometreye kadar yolculuk yapılabilen araçlar 100km/h hıza kadar ulaşabiliyor.

  • 9

    9. HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 10 film vizyona girdi. İşte o filmler ve değerlendirmeleri

  • 10

    10. GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

    13 Temmuz Cuma günü saat 04.47’de, Yengeç burcunda parçalı Güneş tutulması gerçekleşti. Peki Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız