Günün öne çıkan 10 haberi (19 Temmuz 2018)

19 Temmuz 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 19.07.2018 - 17:06

  • 1

    1. ADNAN OKTAR TUTUKLANDI

    Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye getirilen şüphelilerin tutuklanmasının ardından, Adnan Oktar da sabah saatlerinde tutuklandı. Toplam 168 kişi tutuklanırken, 19 kişi de serbest bırakıldı. Adnan Oktar, mahkemedeki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

  • 2

    2. CHP'Lİ ÖZKAN'DAN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY AÇIKLAMASI

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, olağanüstü kurultay için toplanan imzalara ilişkin “438 imza toplayabildiklerini görüyoruz. Maksimum 470'e ulaşabilirler. Kongre toplayabilecek sayıya ulaşabileceklerini sanmıyorum. Yeterli imza varsa, genel merkezimiz bunları teslim almaya ve gereğini yapmaya hazırdır. Delege evet derse boynumuz kıldan ince" dedi.

  • 3

    3. MİNİK LEYLA'NIN ÖLÜMÜNDE BİR TUTUKLAMA

    Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ölümüyle ilgili bir kişi tutuklandı. Tutuklanan şüphelinin Leyla Aydemir'in babasının amcasının oğlu olduğu iddia edildi. 

  • 4

    4. MERKEZ BANKASI'NIN YIL SONU BEKLENTİ ANKETİ

    Merkez Bankası’nın Beklenti Anketi'ne göre, cari yıl sonu TÜFE beklentisi yüzde 13,38'e yükseldi. Yıl sonu cari işlemler açığı beklentisi 54,8 milyar dolar oldu. 2018 sonu dolar/TL beklentisi 4,8328'e çıktı.

  • 5

    5. FİRARİ AKIN İPEK'İN PASAPORTUNA EL KONULDU

    İngiliz Mahkemesi, Türkiye'nin iadesini talep ettiği firari FETÖ sanığı Hamdi Akın İpek'in yargı süreci boyunca ülkeden ayrılmamasına karar verdi.

  • 6

    6. BEDELLİ ASKERLİK KREDİ FAİZ ORANLARI

    Milyonlarca kişinin beklediği bedelli askerlik teklifinde yaş, ücret ve zorunlu eğitim süresinin belli olmasının ardından, bedelli askerlikten faydalanmak isteyenler, ücreti ödemek için araştırmalara başladı. Bazıları bedelli askerlik ücreti için arabasını satmayı tercih ederken, bankaların ihtiyaç kredileri de bedelliden faydalanmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer aldı. Peki bedelli askerlik için kredi çekenler ne kadar faizle kredi çekecek, ne kadar taksit ödeyecek?

  • 7

    7. 2018 iPHONE FOTOĞRAF ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

    Bu yıl 11’incisi düzenlenen iPhone Fotoğraf Ödülleri’nin (IPPAWARDS) kazananları dün akşam açıklandı. Bu yılın kazananları, tüm dünyada 140 ülkeden iPhone fotoğrafçılarının gönderdiği binlerce fotoğraf arasından seçildi. Bu sene kazananlar arasında Türkiye’den de 3 isim yer aldı.

  • 8

    8. VİDA'YI OTOBÜSTEN DÜŞMEKTEN SUBASİC KURTARDI

    Hırvat futbolcular, üstü açık otobüste kendilerini karşılayan taraftarlarla eğlenirken Beşiktaş'ın stoperi Vida'nın bir anda ayağı kaydı ve dengesini kaybetti. Yıldız futbolcuyu otobüsün üzerinden düşmekten kaleci Subasic kurtardı. 

  • 9

    9. NEJAT İŞLER SALDIRIYA UĞRADI

    Bodrum’da yaşayan Nejat İşler, tatsız bir kavgaya karıştı. 46 yaşındaki oyuncunun dişinin kırılmasına ve bayılmasına neden olan olay için 2 farklı iddia ortaya atıldı.

  • 10

    10. NARCOS YENİ SEZONDAN GÖRÜNTÜLER VE AFİŞ

    Netflix, başrollerinde Michael Pena ve Diego Luna’ın yer aldığı Narcos: Mexico'nun ilk görüntüleri ve afişini yayınladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız