Günün öne çıkan 10 haberi (22 Mayıs 2018)

22 Mayıs 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 22.05.2018 - 16:00 Son Güncelleme : 22.05.2018 - 16:56

  • 1

    1. MAVİ BALİNA'DAN SONRA MARIAM!

    Çocukları ve gençleri intihara sürükleyen, “Mavi Balina” oyunundan sonra şimdi de “Mariam” korkusu başladı. Oyuna erişim bakanlığın başvurusu üzerine mahkeme kararıyla engellendi.

  • 2

    2.  RUSLAR SATTI, DUBAILİLER ALDI

    DenizBank'ın uzun süredir devam eden satış görüşmeleri sonuçlandı. Rus Sberbank, DenizBank'ı 3,2 milyar dolara Dubai'nin en büyük bankası Emirates NBD'ye sattı. DenizBank Genel Müdürü Ateş "Yönetimimiz iş başında. DenizBank ismi de kalacak" dedi.

  • 3

    3. 24 HAZİRAN'DA NASIL OY VERİLECEK?

    Pusulada nasıl oy kullanılacak? İlk kez ittifak çerçeveleri olacak. Bu hem oy verme işlemini hem de sayım işlemini biraz zorlaştıracak gibi. Kamuoyu Araştırmacısı ve KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, NTV canlı yayınında Deniz Kilislioğlu'nun konuya ilişkin sorularını yanıtladı.

  • 4

    4. TAKSİCİ, KADIN YOLCUYU BÖYLE DIŞARI ATTI

    İstanbul Ümraniye’de bir taksi sürücüsü kadın yolcuyu bacaklarından tutup dışarı attı. O anlar başka bir sürücü tarafından görüntülendi.

  • 5

    5. "SAVAŞA HAZIRLIKLI OLUN!"

    Dünyanın en güvenli ve barış yanlısı ülkelerinden biri olarak anılan İsveç'te, 'savaş broşürleri' basıldı. Rusya ile yaşanan gerilimin ardından hazırlanan broşürler 4.8 milyon eve dağıtıldı.

  • 6

    6. F-35'İ İLK İSRAİL KULLANDI

    ABD yapımı "hayalet uçak" F-35 savaş uçaklarını çatışmada ilk kullanan ülkenin İsrail olduğu iddia edildi. İsrail'in bu ay başında Suriye'ye düzenlediği hava saldırılarında "hayalet uçak" F-35'leri kullandığı ve söz konusu savaş uçaklarıyla 100'den fazla füze fırlattığı belirtildi.

  • 7

    7. 10 YIL İÇİNDE BUNLARIN YÜZÜNE BAKMAYACAĞIZ

    Ünlü fütürist Michael McQueen, önümüzdeki 10 yıl içinde hayatımızdaki yerlerinde olacak 5 şeyi açıkladı. İşte McQueen'a göre, 10 yıl içinde hayatımızdan silinecek 5 şey...

  • 8

    8. BILL GATES ÖNERİYOR: YAZIN OKUMANIZ GEREKEN 5 KİTAP

    Forbes'un en zenginler listesinde yıllardır üst sıralarda yer alan Microsoft'un kurucusu yaz aylarında mutlaka okunması gereken 5 kitabı açıkladı.

  • 9

    9. KİLİSE SATIN ALDI

    Popun divası Beyonce’den ilginç yatırım.. 3 çocuk annesi yıldızın asırlık bir kiliseyi satın aldığı söyleniyor. Ünlü yıldızın özellikle neden kilise satın almak istediği ise gizemini koruyor.

  • 10

    10. O DA SÜPER KAHRAMAN OLUYOR

    Örümcek Adam (Spider Man) serisinin 2019’da vizyona girecek olan yeni filminin kadrosuna Jake Gyllenhaal katıldı. Filmde ayrıca Micheal Keaton’ın yeniden Vulture karakterini canlandıracağı açıklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız