Günün öne çıkan 10 haberi (30 Haziran 2018)

30 Haziran 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 30.06.2018 - 17:33

  • 1

    1. BAŞBAKAN YILDIRIM İHRACATÇILAR MECLİSİ GENEL KURULU'NDA KONUŞTU

    Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin daha fazla potansiyele sahip olduğunu belirtti. Yıldırım, "Geldiğimiz noktayı küçümsemek istemiyorum ama olmamız gereken yer bu değil" dedi.

  • 2

    2. YKS MARATONU BAŞLADI

    Üniversite adaylarının katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 12.30'da sona erdi. Adaylara, Türkçe testinden 40, sosyal bilimler testinden 20, temel matematik testinden 40, fen bilimleri testinden 20 olmak üzere toplam 120 sorunun yöneltildiği TYT, 135 dakika sürdü.

  • 3

    3. KAYIP MÜZİSYENİN CESEDİ BULUNDU

    Antalya'nın Kaş ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan müzisyen Metin Kor'un, kamp yaptığı alanın yaklaşık 500 metre yukarısında cesedi bulundu.

  • 4

    4. BAHÇELİ'DEN 'KÜÇÜK EYLÜL' AÇIKLAMASI

    MHP lideri Bahçeli, Ankara'da öldürülen Eylül'e ilişkin açıklama yaptı. Bahçeli, "Eylül hunharca katledildi, bununla birlikte vicdan katledildi" dedi.

  • 5

    5. İŞ İNSANI ŞARIK TARA'YA VEDA

    Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kurucusu ve Onursal Başkanı Şarık Tara (88) İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Şarık Tara için ilk tören şirketin Balmumcu'daki genel merkez binasının önünde düzenlendi. Tara'nın cenazesi, Bebek Hümayun-u Abad Camisi'nde kılınan namazın ardından Ulus Mezarlığı'na defnedildi.

  • 6

    6. FİLENİN SULTANLARI FİNALDE

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Uluslar Ligi 6'lı Finaller organizasyonunun yarı finalinde Brezilya'yı 3-0 yenerek finale yükseldi.

  • 7

    7. MUHABİR ANONS İÇİN CANINDAN OLUYORDU

    Azerbaycan'daki silahlı kuvvetler günü az kalsın felaketle sonuçlanıyordu. Anons çekmek için pistte bulunan muhabir ölümden kıl payı kurtuldu. Alçak uçuş yapan helikopterlerden biri muhabirin başının üstünden adeta sıyırıp geçti.

  • 8

    8. TÜRKAN ŞORAY OYUNCULUĞU BIRAKTI

    Dünyada en çok başrolde rol alan kadın oyuncu unvanına sahip Türkan Şoray oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Şoray’ın oyunculuğu bırakmasıyla Türk sinemasında bir devir kapandı.

  • 9

    9. JAPONYA'DAN BAŞARISIZ FÜZE DENEMESİ

    Japonya'nın yörüngeye gönderilecek ilk özel üretim füzesi olması planlanan MOMO-2, fırlatıldıktan saniyeler sonra alev aldı.

  • 10

    10. DİRİLİŞ ERTUĞRUL SETİ KÜL OLDU

    Beykoz Yalıköy'de bulunan dizi ve film stüdyosu olarak da kullanılan eski kundura fabrikasında dün çıkan yangınla ilgili detaylar belli oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinin dekorlarının tamamen yandığı belirlendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız