Günün öne çıkan 10 haberi (4 Temmuz 2018)

4 Temmuz 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 04.07.2018 - 16:47

  • 1

    1- YENİ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME YAYIMLANDI

    Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Kanun Hükmünde Kararname'de, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne yönelik düzenlemeler yer aldı. Yeni KHK, Cumhurbaşkanı ant içtiğinde yürürlüğe girecek.

  • 2

    2- YENİ KABİNE PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

    Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü yemin edecek. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş töreni de pazartesi saat 18.00'de Beştepe'de yapılacak. Yeni kabine de aynı gün açıklanacak.

  • 3

    3- "MİLLET İTTİFAKI BİTTİ'' AÇIKLAMASI

    İYİ Parti Sözcüsü Çıray, ''Millet İttifakı''nın seçim sonrasında sona erdiğini açıkladı. Saadet Partisi'nden de benzer yönde açıklama gelirken, CHP ise ittifakın devam etmesinden yana.

  • 4

    4- KILIÇDAROĞLU'DAN İNCE'NİN AÇIKLAMALARINA YANIT

    CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin açıklamalarıyla ilgili konuştu: Aile toplantısındaki konuşmaların ana bağlamından koparılarak medyaya taşınmasını doğru bulmadım... Olağanüstü kurultay çağrısı yapmayacağım..."

  • 5

    5- KENAN SOFUOĞLU MECLİS’E LAMBORGHINI İLE GELDİ

    AK Parti’den milletvekili seçilen Kenan Sofuoğlu, Meclis’e kayıt yaptırmak için Lamborghini Aventador S model spor arabasıyla geldi.

  • 6

    6- BAĞDADİ'NİN OĞLU ÖLDÜRÜLDÜ

    Terör örgütü DAEŞ'in lideri Ebubekir el Bağdadi'nin oğlu Hudeyfa el Bedri'nin, Suriye'nin Humus kentinde öldürüldüğü iddia edildi. Örgütün yayın organından yapılan açıklamada Bağdadi'nin oğlunun, hükümet güçleri ve Ruslarla girdiği çatışmada öldürüldü belirtildi.

  • 7

    7- BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ: YEREL SEÇİMLER SONBAHARA ALINSIN

    BBP Genel Başkanı Destici, "Seçimlerin daha rahat bir ortamda yapılmasını arzu ediyoruz, bu anlamda yerel seçimlerin sonbahara alınması noktasında bir görüşümüz var" dedi.

  • 8

    8- AKILLI TELEFONUNUZ SİZİ GİZLİCE İZLİYOR OLABİLİR

    ABD’de Northeastern Üniversitesi'nde yapılan yeni bir araştırmanın sonucunda, akıllı telefonlara yüklenen bazı uygulamaların ekran görüntülerini gizlice çekerek üçüncü parti reklam şirketlerine yolladığı ortaya çıktı.

  • 9

    9- KEVİN SPACEY'YE ÜÇ YENİ CİNSEL TACİZ SUÇLAMASI DAHA

    Hakkında daha önce açılan üç ayrı cinsel taciz soruşturması bulunan Oscar’lı aktör Kevin Spacey hakkında üç yeni cinsel taciz iddiası daha ortaya atıldı.

  • 10

    10- TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK HASILATLI ANİMASYON FİLMLERİ

    Animasyon filmler arasında en yüksek gişe rakamı verenler hangileri oldu? İşte Shrek’ten Minyonlar’a, Kayıp Balık Nemo’dan Kayıp Balık Dori’ye ABD'de en çok izlenen, en yüksek hasılat getiren ve IMDb'de en çok seyirci oyu alan animasyonlar...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız